17.05.12
01:00
Здравейте на всички искам да попитам тренирам от 6 месеца,от лежанка бутам 75 килограма и съм 56 кг трябва ми помощ,някой човек който повече разбира да ми обърне малко внимание ! :) Защотото като гледам разликата между две снимки не е кой знае колко голяма имам приятели,който тренират в друг фитнес и за 6 месеца са направили доста повече от мен,ако може някой да ми обърне внимание ще съм много благодарен!! :)
Темата беше редактирана от Костадин Караджов на 17.05.12 01:01.
Здравейте на всички искам да попитам тренирам от 6 месеца,от лежанка бутам 75 килограма и съм 56 кг трябва ми помощ,някой човек който повече разбира да ми обърне малко внимание ! :) Защотото като гледам разликата между две снимки не е кой знае колко голяма имам приятели,който тренират в друг фитнес и за 6 месеца са направили доста повече от мен,ако може някой да ми обърне внимание ще съм много благодарен!! :)
Как да ти помогне някой като няма нито тренировъчен нито хранителен режим..
17.05.12
07:58
Точно за това искам,някой да ми направи програма с хранителния режим за да може да ми тръгне всичко както трябва :)) Ако можеш дай си скаип там да попишем поввече !Защото искам да ходя пак с толкова малко ефект ми се отщява :)
17.05.12
08:43
Точно за това искам,някой да ми направи програма с хранителния режим за да може да ми тръгне всичко както трябва :))
Друго ако ти трябва - само казвай! Още нещо на готово?
17.05.12
21:45
Висок сам 168см тежа 57 килограма на 17 години :)