Vpx syngex протеин нов на пазара

Прескочи до:

24.11.11
16:39

В много форуми е забранено да се вдигат стари теми, вместо това пускаш нова с линк към старата, по която имаш нещо да кажеш.

13.12.11
18:00

Пия вече 2-ра кутия от новия вариант на VPX Syngex.
Вкус... по-зле е от предния вариант. Има един леееко нагарчащ вкус. За ванилията говоря. (само ванилия съм пил на тази марка).
Но не е лош. Просто е нещо което се усеща от първата глътка. В момента не ми прави впечатление.
По отношение - цена-количество е много добър.
Като качество. Ами от 2 месеца го пия, нямам никакви проблеми (стомашни или каквото и да било), тренировъчният и хранителния план + добавките си вървят както трябва. Иначе е малко проблемен от към разтваряне. Бая шейкване иска :D
Смятам че протеина си заслужава.

13.12.11
22:30

Защо се ловите като шаранчета на въдиците на вносителите? Не мога да разбера защо ви е да пиете фирми като PHD, недоказани на светояния пазар, рекламирани единствено от вносителите, които имат много по- голяма изгода от тях отколкото от доказалите се фирми, защото ги купуват без конкуренция на цени доста по- ниски от тези на които копуват да кажем Голд Стандарта! Просто аз предпочитам да пия нещо с 10тина лв по- скъпо, но доказано на пазара от поне 5 години, с повечко отзиви и ревюта в международни сайтове като bodybuilding.com….

18.05.12
08:53

Вкуса ванилия не е от най добрите вземи някой друг вкус.

18.05.12
03:06

Какво ще кажете за новата формула на протеина ? Старата беше с 20гр. протеин в 30 грама доза.
Новата формула съдържа 20гр. протеин в 25 грама доза и само 2гр. въглехидрати.Става въпрос за вкуса Ванилия.Вие как мислите добър ли е ? А цената също е доста атрактивна.76 лева за 91 дози

СЪДЪРЖАНИЕ

18.05.12
10:31

Изобщо вкусовете им не са от най-добрите, но това съвсем не озачава, че са лоши. Спрямо написаното на хартия протеина е един от най-добрите в този ценови диапазон.

18.05.12
14:22

Ами аз съм пил, от старата формула веднъж точно с вкуса Vanilla Dream и адски много ми хареса.Незнам дали на новата формула е такъв,но попринцип важното за мен е да е ефективен не толкова вкуса.А иначе то другите са шоколад,който адски много мразя и всичко шоколадово ми е отвратително(освен истински си шоколад де :D).А и при ванилията има най-много дози в кутията 91.При шоколада са със 6-7 по-малко.Колебанието ако има такова ще е между бисквити с крем и ванилия-та.Вече съм сигурен че това ще е следващия протеин, след положителния коментар на Valdis

18.05.12
17:27

казано от MARTO_CSKA на 18.05.12, 03:06:

Какво ще кажете за новата формула на протеина ? Старата беше с 20гр. протеин в 30 грама доза.
Новата формула съдържа 20гр. протеин в 25 грама доза и само 2гр. въглехидрати.Става въпрос за вкуса Ванилия.Вие как мислите добър ли е ? А цената също е доста атрактивна.76 лева за 91 дози

СЪДЪРЖАНИЕ

Според мен не е кой знае какво протеинът. Броят на дозите и цената са доста примамливи и мисля, че именно на това се основава подходът им за примамване на клиенти...
Вкусът на ванилията е кофти, а възстановяването при него беше просто много бавно!
В рамките на тая цена, но с по-малко дози в опаковка, аз фен на Muscle Gauge -  и като вкус, и като останали показатели.

Мнението беше редактирано от Петър на 18.05.12 17:31.

18.05.12
17:47

Възстановяването като цяло от Syngex или само за вкуса Ванилия ?

HE

18.05.12
17:59

казано от MARTO_CSKA на 18.05.12, 17:47:

Възстановяването като цяло от Syngex или само за вкуса Ванилия ?

Овкусителя играе ли роля във възстановяването според теб?

18.05.12
18:15

Ами не, но понеже гледам че примерно в състава на този с шоколад има желязо а в другите 2 вкуса го няма.Може и други компоненти да има различни.Иначе твоята оценка за протеина каква е ?

18.05.12
18:22

Шоколада е за сила, ванилията е за издръжливост, аз си купих ванилия и бягам като кон ;)

18.05.12
18:27

Съгласен съм с MadBoy от шоколада се качва най-много сила и маса.С една кутия 4 килограма чиста мускулна маса.

HE

18.05.12
18:55

Като пуснеш запитвания във две теми - резултатите от протеина се удвояват!

п.п. Моята оценка, както и на много други хора е, че от протеин до протеин не би усетил разлика, та не разбирам защо е тая драма. VPX е фирма с име и работещи продукти.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 18.05.12 18:59.

18.05.12
18:59

Къде две теми ? Бях пуснал тема и ми преместиха мнението тука !

18.05.12
20:46

Незнам за какво драпате толкова много, но Фармата на PhD за мен е един от най-готините протеини от към съдържание/дози/цена (след направена отстъпка)

PH

18.05.12
21:08

казано от AgBOKATA на 18.05.12, 20:46:

Незнам за какво драпате толкова много, но Фармата на PhD за мен е един от най-готините протеини от към съдържание/дози/цена (след направена отстъпка)

А бонус въглените дето ги няма на етикета ?

18.05.12
23:14

А с какво е по добра ? Гледам по етикет съдържа по малко протеин в същата 25грама доза.То какво се гледа главно.Аз не ги разбирам много затова питам.Досега мислех,че което е с най голям процент протеин в доза и с най-малко въглехидрати е най-добро.Явно нещата седат по друг начин затова ако може някой да обясни.

20.05.12
16:41

казано от Phxxx на 18.05.12, 21:08:

А бонус въглените дето ги няма на етикета ?

На кое викате въглени ? Всеки сам си избира добавките, аз имам не малък опит с добавките и си казвам мнението. Пил съм доста от въпросния протеин и съм доволен. Това е протеина с най-добри показатели за парите си и това е, изключение правят БП, но за тях трябва по-голяма инвестиция и време.

20.05.12
17:34

Phd, не веднъж са ловени, че това което е на етикета не отговаря на съдържанието, Predatornutrition затова отказаха да работят с тях за да не се злепоставят пред клиентите си.

21.08.13
19:55

казано от korpusito на 13.10.10, 16:59:

Кое му е страхотното ? 20 гр. протеин в 30 гр. доза...

П.П Фитнес1 не е лошо да качат състава на продуктите, да не се налага всеки път да търся Сила БГ.

извинявай ама “тъп” ли си брат? що говориш без да знаеш дозата е точно 25 грама,а 20 гр протеин в доза от 25гр в суроватъчен протеин изолат с съдържание на около 2-3 грама мазнини и въглехидрати с цена около 100 лв това за мен е един от най-добрите и изгодни  протеини на пазара купувайте не се чудете съотношение от 20гр протеин в 25 гр доза има само в 2-3 протеина на пазара чиито цени изобщо не са достъпни само да знаете...

Мнението беше редактирано от Los Blancos на 21.08.13 19:56.

27.08.13
20:05

казано от Los Blancos на 21.08.13, 19:55:

казано от korpusito на 13.10.10, 16:59:

Кое му е страхотното ? 20 гр. протеин в 30 гр. доза...

П.П Фитнес1 не е лошо да качат състава на продуктите, да не се налага всеки път да търся Сила БГ.

извинявай ама “тъп” ли си брат? що говориш без да знаеш дозата е точно 25 грама,а 20 гр протеин в доза от 25гр в суроватъчен протеин изолат с съдържание на около 2-3 грама мазнини и въглехидрати с цена около 100 лв това за мен е един от най-добрите и изгодни  протеини на пазара купувайте не се чудете съотношение от 20гр протеин в 25 гр доза има само в 2-3 протеина на пазара чиито цени изобщо не са достъпни само да знаете...

Не, не е тъп. По времето, когато е писан този коментар имаше точно 20гр белтъчини от 30гр доза във въпроснната пудра, а ти можеше поне да прочетеш цялата тема, преди да обиждаш!!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1