Болки в дясното рамо

17.05.12
22:26

Здравейте имам болки в дясното рамо по време на тренировка.Ходих на лекар снимаха ме нямам проблеми със ставите  проблема е сухожиле или нерв. Пробвах много различни мазила не ми помагат изобщо. Опитх да спра тренировките  спрях ги за два месеца и след като почнах пак да тренирам на втората седмица пак ужасните болки. Моля Ви като по опитни дайте ми съвет благодаря Предварително ако ми помогнете ще Ви бъда много благодарен ужасно много ми се тренира но не мога.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 18.05.12 08:49.

Явно не загряваш като хората..

18.05.12
06:41

Загрявам го много добре! :(

18.05.12
09:32

Рамото е една от най-чувствителните зони при трениращите и лесно се претоварва.Травмите при него са много по често срещани от колкото при всички други мускулни групи.Трябва да го загряваш добре с малки килограми и да се стремиш да не правиш повече от 3 работни серии на упражнение за да не те предаде.Почивката е едно от решенията при теб.Другото което мога да ти препоръчам е временно да спреш да тренираш цялото рамо в един ден.Натоварвай добре предното рамо с гърдите а задното рамо с гърба.За болката може да си вземеш фастун гел.

18.05.12
10:17

Щом си почивал 2 месеца и все още те боли, проблемът не е за подценяване. Потърси поне още едно лекарско мнение и имай предвид, че контузиите в рамото отшумяват доста бавно. Дори само възпаление да имаш, то може да те държи няколко месеца. Почивка и леки тренировки. Друг проблем е, че когато една травма те е мъчила дълго, непрекъснато имаш усещането, че те боли, дори когато започнеш да се оправяш. Ако си си правил резонанс или разни скенери можеш да си взмеш резултатите и да се разходиш до Петър Нинов. Той е кинезитерапевт и според мен е много в час - потърси името му в нета и ще намериш разни контакти. И като се оправиш не забравяй да загряваш и да се разтягаш, за да спестиш още няколко месеца изън залата.

Мнението беше редактирано от marinero11 на 18.05.12 10:18.

12.08.12
16:55

Темата е старичка, надявам се да си решил проблема с рамото, но ако още го има отиди при добър травматолог и искай да те изпрати на магнитно-резонансна томография.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1