17.07.05
23:06
Как мина срещата? Аз бях на изпити в Благоевград (мошенници, само с връзки и пари си влиза там :evil: :evil: :evil: ), и ме е яд че не можах да дойда! Аз като ви знам, докато пиша това още сте по градинките, ама айде :lol: :wink:
БТВ: Дойде ле най-накрая представител на нежния пол? То аз веднъж да не дойда и да пропусна :cry: :wink:
Бяхме: Аз, Дзвер, Мартин, Люси(луцифер) и уау. Отидох на НДК, но изненада, защото Мишо на тренировка, дзвер се е успал, а марто имал няква работа и уау също. Само аз и Люската ги чакахме на НДК-то докато не дойде Мартин :) с 25 минути закъснение - несериозник пълен! Та отидохме 3мата в Дивака и след това дойде Дзвер и хапнахме, пиинахме - весело! И снимки си направихме. :) То са 2-3 де, но още не съм ги свалил. Та след това отидохме при Уау в залата да играем тенис на маса. Люси си тръгна. Марто би всички на тениса, но използва непозволен сервиз - направо от ръка и леко под маса (ем не се вижда топчето, ем няма подхвърляне от ръка, което е задължително). Та вземах му от няколко позволени сервиса 4 точки, но с неговият гаден сервис и 5 ми взе и пълна гадост. И много навито играе пича - добре играе, като изключим сервиса! Та да спра с извиненията, но просто коментар правя. Та Уау(Косьо) е много добър на тенис на маса, но играе досега с некви джапанки и леко трудно се движи въпреки високият ръст. А и Марто почна да мувти с гадния сервис. Отклонение: винаги съм си мислил, че добрият състезател по тенис на маса е 160см и 60кг. и задължително жълт :) , но съм сгрешил, защото видях, че и билдери по 190см и над 100кг. също добре играят :) :) . Та дойде баща ми, защото ходехме на мач след това и той не беше играл от години, но пак би една игра Марто. И играхме една на двойки Аз и Дзвер срещу бащата и Марто. За малко да ги бием, но уви, защото с дзвер сме силов тийм и леко тежки над 100кг. и трудно се сменяме. На няколко пъти имаше доста сериозни сблъсаци :) ! Та след това със Стефо (дзвер) леко ни писна от тениса, защото вече около осемстотин калории бяхме израсходили или малко повече, но пак това си беше полувин ядене :shock: :shock: и решихме да отидем в клуб “еклипс” - да това е интернет клубчето на един от форума! И джитнахме там контър страйк, а на мен даже ми дадоха карта с намаление 10% и платих 70 и нещо стотинки, а дзвер около 90. Та джиткаме Контрата, но леко кофти, защото мизериика, че нема с кой само в нета и решихме двамата се пуцаме. Горе долу равностойно само дето дзвер повече пъти ме би :) , но по едно време влезе от него някъв и ги напуцвах и двамата, защото яко организация беше. :) Та весело. После се разделихме и тръгнахме за мача. Е бихме да ни е честито! 3:2 - Само ЦСКА :) Са във вторника с Локото ще играем за тази измислена купа. Да ги е*а и от сонито да ги еааа. - Това беше в общи линии :) :)
по-здрави
19.07.05
11:30
на тва му викам аз коментар..... :wink:
похвално, емо :D
Снимки:
Марто и Люси на лафмуабет
Марто поръчва поредната ракия
Дзвер идва недоспал си и се пази от апаратчето - забележете блуската на Ариана, защото тя му е за най - добър клиент.
Айде на яденето
Дзвер се включи в лафчето
Аз им бях фотограф и затова ме няма на снимките - просто след като Марто изпусна апарата, трудно се снима с него :)
по-здрави
Е хааххаха, като заек съм :oops: ,дааа - заек нагъва пиле! Е, поне беше вкусно- за несериозниците другия път да се появят!
19.07.05
17:26
Е поне е пиле можеше да е някоя мазна кифла с мармалад :).Аз мислех да се появя ама като чух че само диетично се ядяло и се отказах :oops:
19.07.05
17:28
Само диетично, Иване! И диетична бира само се пие!
И диетична ракия!
19.07.05
17:33
[quote author=“D3BEP”]Само диетично, Иване! И диетична бира само се пие!
И диетична ракия!
Е аз сега съм на разделно хранене в смисъл пастите и баклавата в две отделни яденета ги ям, немога да ги смесвам с диетична ракия и диетични пържени картофи :cry:
Ще взема и аз да дойда. Не ме познавате. Единствено с Марто се знаем, защото сме колеги. Все пак от много време чета из форума, пък един път не дойдох на срещите. Само кажете към колко часа ще се съберете тази Неделя!?!
[quote author=“Knowledge”]Ще взема и аз да дойда. Не ме познавате. Единствено с Марто се знаем, защото сме колеги. Все пак от много време чета из форума, пък един път не дойдох на срещите. Само кажете към колко часа ще се съберете тази Неделя!?!
Тази неделя е леко сложно. Но иначе обичайното е към 14:00. Та другата неделя ела с Марто. А на него нещо от работата не му дават да влизат във форума :) така и не разбрах къв е проблема
по-здрави
[quote author=“Emil_mlo”][quote author=“Knowledge”]Ще взема и аз да дойда. Не ме познавате. Единствено с Марто се знаем, защото сме колеги. Все пак от много време чета из форума, пък един път не дойдох на срещите. Само кажете към колко часа ще се съберете тази Неделя!?!
Тази неделя е леко сложно. Но иначе обичайното е към 14:00. Та другата неделя ела с Марто. А на него нещо от работата не му дават да влизат във форума :) така и не разбрах къв е проблема
по-здрави
Ами сигурно от много висене по форума не му остава време да работи ;) :) 8)
Когато Марто почива, значи всичко е наред. Ако фане да се разработи, значи нещо не е както трябва :)
по-здрави