Програма за качване на маса

Здравейте.Бих искал да помоля някой да ми състави хранителен режим и програма за качване на маса.Аз съм на 15 години , 68 килограма съм и съм висок 1.75,тренирам на лостове от 2 години , но реших да се заема с фитнес , защото искам да постигна нещо повече..Благодаря предварително!

19.05.12
09:57

В сайта има много диети ВВД ВБД и така потърси :) за програмата за трениране също има направи кръговата и после почвай на сплит 3 дневен,сменяй упражненята и така прави 3х8 или 5х5 каквото е най-добре за теб качи някоя снимка :) успех !

Мнението беше редактирано от Мишо Илиев на 19.05.12 09:59.

Еми добре , но нямам снимки в момента - имам само на гърба.Иначе аз почвах да тренирам лостове , спирах и така и нямам много голям ефект , но все пак ето снимка на гърба ми :

19.05.12
12:00

И мислиш , че с фитнес ще постигнеш нещо повече?

Еми да , на лостовете ставам само релефен , а аз искам да кача повече маса и тогава да орелефя и така и съм си решил да почвам фитнес ....

19.05.12
13:26

Само релеф ставал? Верно ли? Да викаме ли  MythBusters? Ако си дигнеш калориите и се храниш по-качествено ще качиш маса, независимо дали си на лостове или в залата.

Прав си , но това е най-малкото , че не знам как да се храня правилно и затова питам за диета...

19.05.12
14:57

казано от Димитър Иванов на 19.05.12, 14:11:

Прав си , но това е най-малкото , че не знам как да се храня правилно и затова питам за диета...

разгледай хранителните режими. РБД е добър вариант за теб :)

Благодаря много,но като за начало кръгова тренировка ли да правя и коя по-точно от всички ?

19.05.12
18:46

Само тези , които не знаят как се тренира на лостове , успоредки , халки и земя казват, че не може да се качи маса.Плюс това качването на маса както ти казаха зависи най-вече от храненето.

Не ми се спори , но реших да почна фитнес за да се кача едно ниво нагоре , а и аз в почивните дни от фитнеса си ходя на лостове така че ... Но едва ли не знам как се тренира , колкото клипове и тренировки съм направил не е реално ама няма какво да обяснявам.Мерси все пак :)

19.05.12
21:57

Виж пич неможиш да отидиш на лостове и да станиш релефен.Примерно си 100 кила дебел и искаш да станиш релефен и отиаш на лостове хоп релеф или си 40 кила отиваш в фитнеса хоп 100 кила як бик.Това се казва мит.можеш да качваш еднакво и на лостове и в залата.http://www.bb-team.org/workout/4011_3-mesechna-kragova-trenirovka-za-nachinaeshti   ето ти за начало :) и ВВД това е според мен за теб :)

20.05.12
08:21

казано от Димитър Иванов на 19.05.12, 19:04:

Не ми се спори , но реших да почна фитнес за да се кача едно ниво нагоре , а и аз в почивните дни от фитнеса си ходя на лостове така че ... Но едва ли не знам как се тренира , колкото клипове и тренировки съм направил не е реално ама няма какво да обяснявам.Мерси все пак :)

Като правиш така няма да се качиш на по горно ниво вземи прочети някоя книга.Мускула ръсте докато почива с не постоянно да го натоварваш така нищо няма да стани лично аз знам хора който имат много много по голям гръб от твоя а са тренирали на лостове от година и нещо,фитнес литература се казва прочети малко аз съм изчел всичко в сайта ;) и като си направил толко клипове дай да те видим ?

Може да познаваш , но на снимката гърба ми дори не е изкаран застанал съм нормално , но както и да е ще почна с 3 месечната кръгова и ще пробвам ВВД диетата мерси много ! :)

20.05.12
16:47

няма проблем :) виждам че не е изкаран ;)

Мнението беше редактирано от Мишо Илиев на 20.05.12 16:47.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1