22.07.05
20:31
Ае някои има ли идея от къде в Бургас да си намеря Метан или някои малко по-лек орален стероид!Таи като форума не толерира казването на места за продажба на стероиди, моля пишете лични съобщения!
Благодаря!
Питай в “Аякс”.Търси Станимир(Станкето).Преди продаваше такива неща,а сега незнам.Иначе има сигурно 20 човека,които продават.Ако искаш ми пиши ЛС.
Бе то и аз знам хора дето продават, обаче искам да си закупя от сигурно място, както си е реда (В Аптеките не са ли продава баси), ами Бионабол в някои аптека има ли!
Аре пишете на лична.
Само да уточня, не че сам против, просто на случаини хора нямам доверие за подобни медикамени и не бих купил от тях!
17.08.05
18:04
Хм.. в аптеките мисля че ще е станно да продават.. се едно да влезеш в руска аптека и да питаш имате ли Бионабол... :) Метана и бионабола са едно и също само дето едното се праи в Русия и се казва Метан щото така го измислили братята руснаци пак нащи го крастили бионабол.. иначе то Метан нали не е цялото му име.. само сакращение от Метандростенолон
Отиваш в зала “Младост” при Митко Славов и му казваш така и така можеш ли да ми намериш метан.И той вече ше ти каже :) .Аз също съм от Бургас.
17.08.05
23:43
Използвайте ЛС.
Ако е за въпрос и аз знам, но просто не е редно толкова явно във форума.
peace