BSN NO Xplode - с какво да го комбинирам?

19.05.12
15:12

Здравейте , мисля да си закупя този продукт , целта ми е да покача мускулната си маса.Въпросът ми е с какво да го комбинирам , понеже всякакви разбирачи казват всякакви неща и не става ясно , реших да се допитам до вас като съм сигурен в компентноста ви.Как е по-добре , с протеин или с аминокиселини , няма да имам пари и за двете , от прочетеното май останах с впечатление че с аминокиселини ще е по-добре но....И , ако може да ми кажете и марка.До колкото разбрах  BSN NO Xplode го приемам преди тренировка , а ми трябва продукт за след тренировка , изобщо ориентирайте ме кое как?
Знам , че въпросите са ми доста и малко хаотично , но ще съм повече от благодарен , на който помогне.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 19.05.12 15:25.

А с каква сума разполагаш, която можеш да отделиш за продукта след тренировка? Цените на продуктите варират доста.

Аз лично почти винаги бих избрал протеин за след тренировката, а аминокиселините (предполагам си мислиш за BCAA) бих ги сложил като интра продукт или за продукт, който да изпиеш малко преди началото на тренировката.

Ако през деня си набавяш достатъчно протеин от храната, то можеш да минеш и с аминокиселини (BCAA) за след тренировката. В противен случай, спри се на протеин.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 19.05.12 15:25.

19.05.12
15:53

60-70 лева за продукта след тренировка , с това разполага.За тези пари ако има качествен протеин , ако не аминокиселини нз.?

19.05.12
15:59

http://shop.bb-team.org/bsn-amino-x

Даже и по-тънко можеш да минеш:
Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard
Pure Nutrition 100% Pure Whey
Syntrax Matrix

Който и да избереш няма да сбъркаш.

Ако за теб има значение дали е чист изолат -
Syntrax Nectar или Syntrax Nectar sweets

Ако не знаеш какво е изолат, можеш да се запознаеш с това понятие с помощта на тази статия - Суроватъчните протеини - концентрати, изолати и йонно-обменени изолати

Но не му отдавай прекалено голяма значимост. Не забравяй да отделиш достатъчно внимание и на храненето си.

20.05.12
10:10

Много благодаря велики сте!!

20.05.12
11:41

Aleksandur Vasilev, no explode e 65 лв + 70-те , които можеш да заделиш = 135 лв. За тези пари си вземи creapure 500гр =40 лв, глутамин 500гр = 45 лв и протеин = 50 лв. Повечето големи магазини за добавки, ще ти направят отстъпка, така че ще се вместиш в тези 135 лв без проблем.

Ако целта ти е покачване на мускулна маса, No explode не е отговора. Но ти си решаваш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1