20.05.12
11:42
Здравейте :) На 23 години съм - 180 см. висок, 80 кг. тегло. Искам да ви помоля за вашия съвет. Четох много по тази тема и съответно много се обърках и реших да направя една тема, за да ми дадете съвет. :) На фитнес ходя горе долу една година. Имам значителна разлика без да пия хранително добавки. Спазвам диета, трудя се много но не мога да изгоря мазнините по в коремната област ( и паласките). Затова искам да ви попитам да ми дадете съвет какви добавки (или по-ефикасен хранителен режим) да си взема, за да изгоря мазнините и за да се пооформя още :) Четох за аминокиселини с разклонена верига, също така и за отслабване с протеин. Моля да ми помогнете. Благодаря! :)
20.05.12
12:11
Да,често срещан проблем при мъжете там се събират най-много мазнини за жалост :( моят съвет е да пробваш с нвд и да си в калориен дефицит,от към суплементи фет бърнар а за амино те само помагат за по-бързото възстановяване,аз лично пия сутрин бърз протеин уей за да спре катаболитичните процеси,а вечер преди лягане 30гр казеин така съм си ги стакнал а с нвд заедно е направо трепач (фат бърнара ми е на lipo 100 body attak тук е доста евтин 30 евро нз. колко е в бг).А иначе другото е ясно прави си повече кардио може хиит може бавно както си решиш!!!
Успех
Мнението беше редактирано от Georgi Ivanov на 20.05.12 12:11.
Моят съвет е да си купиш L-Carnetine и амино кисилини,и си спазвай пак диетата ! И да си направиш 5 дневен сплит в който да наблегниш на корема! ! ! Напиши си програмата и какви добавки вземаш в момента !
20.05.12
12:58
Flashhhhh в голяма грешка си l-carnetine сам по себеси няма да му помогне за мазнините на корема,фет бърнара е 100% по-добър вариант +че в него има л-карнетин и много други работи ........
20.05.12
13:19
казано от Flashhh ! на 20.05.12, 12:43:
Моят съвет е да си купиш L-Carnetine и амино кисилини,и си спазвай пак диетата ! И да си направиш 5 дневен сплит в който да наблегниш на корема! ! ! Напиши си програмата и какви добавки вземаш в момента !
Л-карнитина много постен ми изглежда.Как една аминокиселина ще гори толкова много мазнини колкото всеки описва.По тая логика бцаа правят големи мускули.То не че при фат бърнъра не е същото, но по-добре ще е с него + нвд.
20.05.12
13:43
Благодаря ви момчета :) А корема го правя след всяка тренировка - това добре ли е :)
казано от Боян Пиперков на 20.05.12, 13:43:
Благодаря ви момчета :) А корема го правя след всяка тренировка - това добре ли е :)
НЕ
20.05.12
16:12
Да добре е!
казано от Gerrard Liverpool на 20.05.12, 16:12:
Да добре е!
Ако тренира 2 или 3 пъти седмично,да добре е.Но щом ще гори мазнини значи ще трябва малко повече тренировки и съответно отговора е НЕ
казано от Georgi Ivanov на 20.05.12, 12:58:
Flashhhhh в голяма грешка си l-carnetine сам по себеси няма да му помогне за мазнините на корема,фет бърнара е 100% по-добър вариант +че в него има л-карнетин и много други работи ........
Добре бе кажи го това нещо на световния Христомир Христов ! Голям разбирач си сиг. имаш и 2 висши по темата културизам !
Нали брат ми има същия проблем и много добре смъква и му се стяга корема за 2 месеца е смъкнал 14 кг и все повече и повече си личи! ВРЕМЕТО и ВОЛЯТА СА ГЛАВНИ ФАКТОРИ !
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.05.12 16:49.
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно! Писането само с главни букви не се толерира тук!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.05.12 16:50.
казано от Flashhh ! на 20.05.12, 16:46:
Добре бе кажи го това нещо на световния Христомир Христов ! Голям разбирач си сиг. имаш и 2 висши по темата културизам !
Нали брат ми има същия проблем и много добре смъква и му се стяга корема за 2 месеца е смъкнал 14 кг и все повече и повече си личи! ВРЕМЕТО и ВОЛЯТА СА ГЛАВНИ ФАКТОРИ !
Не съм сигурен,че е смъкнал толкова от карнитина ,но както и да е.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.05.12 16:55.
20.05.12
17:34
Това е било сиг. магически л-карнитине :D :D :D,но щом си вярваш ок гл и хф :P
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.05.12 17:40.
20.05.12
18:42
казано от Flashhh ! на 20.05.12, 16:46:
Аз нямам две висши по културизъм, но за сметка на това познавам достатъчно състезатели. Като оставим на страна медикаментите, които приемат, защо не вземеш пак да ми обясниш, че това е от л-карнитина?
Хубаво не си в час със този спорт, но защо не спреш да се излагаш толкова брутално? Да някои от нас разбират достатъчно, че да са категорични по въпроса. Има и не малка част изследвания върху л-карнитин, които потвърждават казаното по-горе!