05.11.10
20:49
Здравейте:)
Почвам нов хранителен режим за поддържане на килограмите си (53кг.). Имам 5 хранения, в като 4 от тях имам въглехидрат (30гр. овесени ядки/30гр. оризовки/1 плод/1 фил. пълн. хляб...), въглехидратите винаги са комбинирани с храни, богати на протеин (и зеленчуци от време на време)
Интересува ме колко грама въглехидрати може да поема човек, без опастност от трупане нА мазнини? Мислите ли, че въглехидратите в режима ми са прекалено много. (Питам, понеже до сега бях на НВД и сега и да искам не мога да погълна вс въглехидрати за деня, пропускам ги понякога. Но пък вече имам доста енергия и тренировките ми вървят перфектно)
Виж сега никакви данни не си дал, момиче ли си ? момче ли си ? извънземно ли си ? ръст,тегло,години,стаж. Без никаква информация за тебе, трудно ще ти се отговори на въпроса.
казано от Едуардо на 05.11.10, 21:02:
Виж сега никакви данни не си дал, момиче ли си ? момче ли си ? извънземно ли си ? ръст,тегло,години,стаж. Без никаква информация за тебе, трудно ще ти се отговори на въпроса.
извинявам се. Ето данните:
момиче съм, на 19години, 173см висока, 53кг.
п.с: и да съм извънземно няма да си кажа, така че не питайте :D
Благодаря
20.05.12
19:39
И аз имам същия въпрос.. за мен
Момиче съм 1.60см
40 кг
13 г.
Питам защото по принцип калкулаторите за енергийни нужди винаги изчисляват така че въгл. са най-много.. ама аз ги ям бързи с бавни на закуска или с 2-рото хранене което е след 3 часа ... ( в повечето случай)