Ексклузивно ново интервю на бодибилдинг ком с Рони Колман

23.07.05
15:57

Ето интервюто. Ронълд Дийн Колман е готов за следващата титла на Мистър Олимпия.

[ Q ] Hi Ronnie. In our last interview, you mentioned being on target for another Olympia win. Are you still confident of winning another title?

I wouldn’t be doing it if I wasn’t confident about another title.

Интересно интервю наистина. Ще си позволя да цитирам резултатите от анкетата за Олимпия 2005, може на някой да му е интересно:

Who Do You Think Will Win The 2005 Mr. Olympia?

Ronnie Coleman 60.1%
Jay Cutler 20.7%
Dexter Jackson 7.0%
Lee Priest 3.7%
Markus Ruhl 2.0%
Gunter Schlierkamp 1.3%
Gustavo Badell 0.8%
Alexander Federov 2.8%
Melvin Anthony 0.4%
Other 1.3%

Total Votes: 2243

23.07.05
16:58

Ако не гласуваш за Рони значи си луд. Наистина Джей е много як наистина. 8 титли идват :)
по-здрави

[quote author=“Emil_mlo”]Ако не гласуваш за Рони значи си луд. Наистина Джей е много як наистина. 8 титли идват :)
по-здрави

‘бе за Рони гласувах, ама имаи предвид и новите правила за симетрията. Специално в М&Ф БГ имаше статийка ама още не съм имал време да го прочета.

23.07.05
17:14

[quote author=“manson”][quote author=“Emil_mlo”]Ако не гласуваш за Рони значи си луд. Наистина Джей е много як наистина. 8 титли идват :)
по-здрави

‘бе за Рони гласувах, ама имаи предвид и новите правила за симетрията. Специално в М&Ф БГ имаше статийка ама още не съм имал време да го прочета.

Абе от М&Ф са много бързи!
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=6236 - ето статията още преди толко време я постнах ебаси
по-здрави

Еееее не се засягай! Не съм казал че от там знам за симетрията нали  :wink:  Не сме толкова назад  :lol:

23.07.05
17:22

[quote author=“manson”]Еееее не се засягай! Не съм казал че от там знам за симетрията нали  :wink:  Не сме толкова назад  :lol:

:lol: Ок
иначе на мене джей физиката му повече ме кефи от Рони. Много голям гръб е направил и е луд станал.
по-здрави

23.07.05
22:36

аз не разбирам толкова ама и според мен Джей има по добра физика от Ронката обаче с най-добра физика според мен е Декстър.жялко че няма да участва :cry:  а иначе много се кефя и на Сашко :)  :D

SH

24.07.05
04:55

Ронито рулира ама ще ми е кофти ако Джей бие :( миналата година джейката се беше напомпал много тая година незнам ама се надявам рончу да е станал 2х Изруд от преди :)

24.07.05
05:50

[quote author=“ridddick”]аз не разбирам толкова ама и според мен Джей има по добра физика от Ронката обаче с най-добра физика според мен е Декстър.жялко че няма да участва :cry:  а иначе много се кефя и на Сашко :)  :D

Декстър е много лек! Може още маса да качи и тогава, иначе той е Рони в умален вариант, ако се загледаш! Само пресата му е по-различна и по-добра!

27.07.05
13:53

Абе с тия нови правила дето ги въвеждат.... но иначе не виждам по добър от Колман

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1