Азотни буустери - Сравнение на марки и цени

10.03.12
17:10

Здравейте! От доста време се колебая дали да си взема Азотен буустер и понеже не съм използвал досега, не мога да преценя кой от всички да избера. Горе долу съм наясно с повечето съставки в тези продукти, но не знам коя формула е най-добра. По принцип не робувам на марки, важното е да има ефект. Моята цел по принцип е да кача мускулна маса (висок съм 183 и тежа 82 кг. 16-18% мазнини) и не съм сигурен дали имам нужда от азотен буустер. Използвал съм креатин няколко пъти,бцаа, л карнитин,различни протеинови пудри, но не и азотни буустери. Днес си поиграх да отделя няколко различни марки с техните количества и цени, за да е по-прегледно - тук. Надявам се да споделите вашия опит с този тип продукти и също така за какви цели ги използвате (мускулна маса, преформиране,изгаряне на мазнини или просто за козметичен ефект)...

10.03.12
17:33

Някои от цените са неизгодни, от написаното препоръчвам Super pump MAX или по-евтиния вариант N.O. Xplode :)
За сериозно качване ти трябват допълнително обичайните неща - храна, протеинче, бцаа, глутамин и др.

10.03.12
19:23

казано от AgBOKATA на 10.03.12, 17:33:

Някои от цените са неизгодни, от написаното препоръчвам Super pump MAX или по-евтиния вариант N.O. Xplode :)
За сериозно качване ти трябват допълнително обичайните неща - храна, протеинче, бцаа, глутамин и др.

Ами аз обичайните неща си ги спазвам, но ми е интересно дали ефекта от азотните буустери допринася за мускулен растеж или е по-скоро козметичен ефект, който отминава след спирането на приема. Предполага се, че поради разширението на кръвоносните съдове се подобрява транспорта на хранителни вещества в мускула, но това е само по времето на тренировка... май има и такива, които се пият през целия ден, но не знам до колко са ефективни, поне за НИТРИКС на БСН не съм чел кой знае колко хубави отзиви, освен техните реклами...

PH

10.03.12
19:40

казано от Стефан Стойчев на 10.03.12, 19:23:

Ами аз обичайните неща си ги спазвам, но ми е интересно дали ефекта от азотните буустери допринася за мускулен растеж или е по-скоро козметичен ефект, който отминава след спирането на приема. Предполага се, че поради разширението на кръвоносните съдове се подобрява транспорта на хранителни вещества в мускула, но това е само по времето на тренировка... май има и такива, които се пият през целия ден, но не знам до колко са ефективни, поне за НИТРИКС на БСН не съм чел кой знае колко хубави отзиви, освен техните реклами...

Освен това с кръвоносните съдове и тренировките ти стават по-тежки и интензивни което допринася за “по-бърз” растеж,но ако възстановяването ти куца няма да има ефект :) За още по-голям ефект ако вземеш азотен бустър приемай и интра продукт :)
П.С. Ако не си пробвал до сега азотен бустър опитай да почнеш с NO-XPLODE доказан продукт на добра цена :)

Мнението беше редактирано от Phxxx на 10.03.12 19:41.

10.03.12
22:07

Основната съставка на всички е аргинин. Може би е добре да сравниш по колко съдържат различните марки? Така ще можеш да си прецениш кое е и по изгодно (повече стойност за $$$)

11.03.12
14:47

казано от Phxxx на 10.03.12, 19:40:

казано от Стефан Стойчев на 10.03.12, 19:23:

Освен това с кръвоносните съдове и тренировките ти стават по-тежки и интензивни което допринася за “по-бърз” растеж,но ако възстановяването ти куца няма да има ефект :) За още по-голям ефект ако вземеш азотен бустър приемай и интра продукт :)
П.С. Ако не си пробвал до сега азотен бустър опитай да почнеш с NO-XPLODE доказан продукт на добра цена :)

Мерси за съвета, а за интра продукти имаш в предвид нещо, което се пие по време на тренировка ли? Миналото лято си бях взел БЦАА на Сайвейшън - Екстенд, и миналия месец пак си купих, но мислех да си го оставя за лятото и може би ще те послушам и ще го комбинирам с някой азотен буустер...

11.03.12
14:49

казано от Slim на 10.03.12, 22:07:

Основната съставка на всички е аргинин. Може би е добре да сравниш по колко съдържат различните марки? Така ще можеш да си прецениш кое е и по изгодно (повече стойност за $$$)

да, но нали има праг на усвояемост на аргинина и по-добрите буустери имат и други съставки, които помагат да се премине този праг... то ако е така, по-добре да си взема чист аргинин, ще ми излезе по-евтино?

Мнението беше редактирано от тралала на 11.03.12 14:49.

20.05.12
22:46

така и не разбрах “спадаш” ли след като спреш приема на Азотни буустъри??

HE

20.05.12
23:12

казано от Митака Ос на 20.05.12, 22:46:

Не оставаш си такъв! Помпаш се до безкрай и след около 10 опаковки отиваш на мистър Олимпия!

Или експлодираш!!!!! :D

21.05.12
11:13

казано от head_hunter на 20.05.12, 23:12:

казано от Митака Ос на 20.05.12, 22:46:

Не оставаш си такъв! Помпаш се до безкрай и след около 10 опаковки отиваш на мистър Олимпия!

мерси за сърказама пич :)

21.05.12
11:33

Само аз ли не усещам нищо от no xplode :D Треньора вика,че го усещал след 2 дози,пих 2 дози и пак нищо ,по-скоро ми се доспива отколкото да тренирам :D

Аз не го усещах и от 3, но съм супер stimulant resistant.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1