L-CARNITINE

SI

30.06.05
23:26

искам да запитам дали L-carnitine на genesis nutrition е добър.
и...кой е по добър...
течния или на хапчета???

01.07.05
11:11

течния се усвоява по-лесно ===> е по-добър

PI

02.07.05
17:07

попринцип течния..а иначе за марките незнам..аз лично съм ползвал на Нутрим и бях много доволен!сега пак смятам да си взема.. :lol:

PI

04.07.05
15:58

така..пичове казвам и питам точно и ясно :lol:

На НВД съм от 2 седмици и понеже нямам много пари а имам останал мнооого креатин + Л-карнитин искам да ви питам следното

Ще мога ли да изчистя 1-2кг (повече не ми трябват) ако приемам двата суплемента така:

сутрин 1 капсула на гладно Л-карнитин + кардио
преди трен. 5г креатин + и капсула Л-карнитин
след трен. - 5г. креатин
преди лягане на гладно(се пак не ям нищо след 18:00) 1 капсула Л-карнитин  :roll:  :?:  :?:  :?:

Креатина ми е на BioTech
Л-Карнитина ми е на - Nutrim

DO

06.07.05
18:36

ами конкретно на въпроса ти не мога да отговоря, всичко е индивидуално , но защо го пиеш този креатин заедно с л-карнитина, може да си направиш един цикъл за релеф с Л-карнитина и с НВД и след това като си свалил желаните 1-2кг. и си получил желания релеф да пиеш креатина

BA

07.07.05
07:51

Браоооо ве Тончо ;))) тая сутрин като се виим в даскалото щи обясня ;) нема се пУашиш коепеуе ;) Само така мойто момчи на Нутрим е най-добрия Л-карнитин от БГ. Аз пък имам следното питане:
Купих си Л-карнитин на Нутрим и значи пиши да се пие 2-3 пъти на ден по 1 хап или 2 пъти по 2 хапа. И се чудя значи сутринта ходя да бягам дали да го пия преди сутришното бягане 2 хапа, а преди тренировката следобед нищо или 1 хап преди бягането и 1 преди трен. ? При кой случай ще се изгори повече. Мисля си, че при втория, но кажете мнения и ако може  и така нещо да се обоснови ще съм благодарен.

PI

07.07.05
11:49

Кузманчо..първо сори батка че не дойдох ама ми се отвори работа мн рано сутринта! :lol:

А за твойто питане щи кажа бре мой!Аз си купих също Л-карнитин на Нутрим и го пия по следния начин!Сутрин преди кардио пия едно хапче!После преди трен. 2 и накрая преди лягане още 1 :lol:

Така е мн добре ама лошото е мноо бързо свършва кутийката :x

Ае Поздрави и още 1 път сори че не дойдох!

MY

11.07.05
14:25

От една седмица ползвам Л-карнитин на прах на Мусаши. За оправяне на релефа и махане на подкожните мазнини. Някой ползавл ли е такав карнитин на Мусаши? По-добър ли е от Нутрим? А за по-силен ефект и по-бързо действие, с какво мога да го комбинирам?

M

23.07.05
12:43

здрасти,
а не са ли много ?аз четох някяде че се пиело по две на ден не повече.ще почвам да тичам и ще си купувам ама намерих на биогейм-добри ли са или не?

23.07.05
14:06

На Биогейм и изобщо българските хранителни добавки не са добри.
Аз като много други съм използвал Л-карнитина на Нутрим и съм много доволен и даже след като го спреш, има остатъчен ефект. А и не е много скъп.

23.07.05
14:17

а нутрим да не са турски бе пешко :?:  :lol:

M

23.07.05
17:14

ок ще си взема на нутрим
ама по колко да пия?ще тичам сутрин на гладно и с какво с вода се пие нали?не с мляко или нещо от сорта?и с повече течности или с нормално?
мерсиииииии

SF

23.07.05
17:53

Момчета искам да питам дали Карнитина трябва да се пие в комбинация с нещо или самостоятелно? Това ми е въпроса.

24.07.05
18:08

http://www.bb-team.org/stuff/000098.php

24.07.05
18:33

[quote author=“westsa”]а нутрим да не са турски бе пешко :?:  :lol:

Нутрим не са български хранителни добавки, а мисля че са немски, но определено не са български!!! Може и да се произвеждат в България, но са по чуждестранен патент.

24.07.05
19:01

що не им влезеш в сайта да се информираш защото си много заблуден :D

25.07.05
19:12

НУТРИМ е лидер в България в областта на производството на формули и хранителни добавки за спортисти, формулирани храни и напитки за пациенти на ентерално хранене и такива с бъбречни и чернодробни заболявания, диабет и пр.

Tова е цитат от сайта им. :wink:

Не немски, а австрийски!

M

25.07.05
22:30

прочетох го и мисля че по 10капсулки по 500мг-5гр на ден.така става ли?ама незнам кога да ги пия толкова много.преди да течам 2 и после още 2 а останалите 6?
моляте да ми кажеш че вече незнам кой да питам./ти ли ме пита за козметичката?/

26.07.05
01:05

как 5 грама ако имаш акъл не звимай по 5грама
1капсола преди да си легнеш
и една точно преди тренировката и едно кафенце

M

11.08.05
10:49

[quote author=“westsa”]http://www.bb-team.org/stuff/000098.php

westa тук пише да се пие 3-4 часа преди тренировка и от един в моя случай до 5гр.
защо всеки го пие 30-40мин преди тринировка?не са го прочели,не е така ли или какво?надали ако знаят че така ефекта е мн. по-малък пак ще си то пият така.
кам кое да се придаржам?ти пиеш ли го и ако да кога?
аз до сега го пиех 40мин. преди да течам и сега се чуда по кой от вариянтите да продалжа.ти ми кажи :D или които разбира
мерси

11.08.05
16:39

зимай го сутрин 1 хапче 500млг
и 1 час преди тренировка или кардио 2 хапа :wink:

03.09.05
20:26

[quote author=“jipsi”][quote author=“westsa”]http://www.bb-team.org/stuff/000098.php

westa тук пише да се пие 3-4 часа преди тренировка и от един в моя случай до 5гр.
защо всеки го пие 30-40мин преди тринировка?не са го прочели,не е така ли или какво?надали ако знаят че така ефекта е мн. по-малък пак ще си то пият така.
аз до сега го пиех 40мин. преди да течам и сега се чуда по кой от вариянтите да продалжа.ти ми кажи :D или които разбира
мерси

добър въпрос , на различни места из сайта различни неща се препоръчват ...
http://www.bb-team.org/training/000302.php

тук пише 30-40 минути ...
та въпроса е последно колко ?

M

03.09.05
21:18

[quote author=“Zashev”][quote author=“jipsi”][quote author=“westsa”]http://www.bb-team.org/stuff/000098.php

мерси

добър въпрос , на различни места из сайта различни неща се препоръчват ...
и аз това питам
http://www.bb-team.org/training/000302.php

тук пише 30-40 минути ...
та въпроса е последно колко ?

04.09.05
15:16

на мен всеки до сега ми е препоръчвал от 30 мин до 1 час
бтв. 2 грама не са ли напълно достатъчно на ден
а и още едни въпрос добре ли е да се взема нонстоп(365/6 дена в годината)

04.09.05
16:43

1 месец взимаш, почиваш поне 15 дена иначе се получава пренасищане.

05.09.05
00:11

[quote author=“emzo”]1 месец взимаш, почиваш поне 15 дена иначе се получава пренасищане.

прав си донякъде!
към Size това да не ти хляб или месо !как ще пиеш цяла година?
а и какъв ефект мислиш че ще имаш?

05.09.05
00:12

[quote author=“emzo”]1 месец взимаш, почиваш поне 15 дена иначе се получава пренасищане.

прав си донякъде!
към Size това да не ти хляб или месо !как ще пиеш цяла година?
а и какъв ефект мислиш че ще имаш

05.09.05
19:46

ми нямам представа,целта е да се качват по-малко мазнини в основен период(знам че диетата има главно значение)значи ще пия 1 опаковка и 20 дена почивка ще правя

M

08.09.05
16:17

[quote author=“Size”]ми нямам представа,целта е да се качват по-малко мазнини в основен период(знам че диетата има главно значение)значи ще пия 1 опаковка и 20 дена почивка ще правя

аз ги пия по 14 дена или 20 и почивам толкова дни колкото сам ги пила.по 2 -сутрин 1 по 500 1час преди да тичам и преди да си легна 1 по 500

09.09.05
12:35

Аз искам да питам за карнетина: Вреден ли е по някакъв начин , естествено не при предозиране , а при нормална употреба?

M

09.09.05
12:42

[quote author=“MishoAZ”]Аз искам да питам за карнетина: Вреден ли е по някакъв начин , естествено не при предозиране , а при нормална употреба?

до колкото сам чела не е  виж в “прерарати” там пише

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1