20.05.12
20:06
Здравейте искам да си оборудвам двора за стриит фитнес и мисля да си поръчам успоредка.
Въпроса ми е следния може ли да поръчам само успоредка на която да правя набирания или се налага да имам и отделно лост само за набиранията? Какви са размерите на тръбите?
По-здрави!
Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 20.05.12 20:08.
двойно съм, затова питам дали успоредката да е висока или да ги правя двете? някой може ли да ми намери размери на такова нещо, или поне да ми каже как е успоредка на английски :)
Ми горе долу височината да бъде като на олимпйските успоредки да можеш със скок да се ловиш за нея или поне като си изпънеш ръцете да са до нивото на тръбите..така ще можеш да правиш набирания...Мойта е по ниска но като си свия краката става номера за набирането ;д , а доколкото широчината трабва да е 55см до колкото си спомням
21.05.12
16:14
Така или иначе си се захванал да правиш успоредка - направи си отделно лост. Лостът за набирания е добре да бъде по-тънък от тръбите на успоредката, защото в противен случай доста ще се озориш. Иначе ето малко информация за успоредката: http://en.wikipedia.org/wiki/Parallel_bars - там пише, че е висока 2 метра, но според мен и по-ниска ще свърши добра работа.