Za Taliata vapros?

Темата е заключена.

06.06.04
22:32

Imam vapros imam malko maznini na taliata i iskam da gi premahna. tova sa tai nare4enite palaski. Taka po4nah da pravia edni uprajnenia no mi kazah drugi neshta. na4i uprajneniata ne znam kak se kazvat. ednoto e na edno ured4e prav slagash si krakata hvashtash se i se vartish. a drugoto e hvashtam dumbel i v ednata posoka se navejdam. nachi dali trqbva tova vtoroto uprajnenia da go pravia tai kato mi kazaha 4e ne e hubavo. Iskam za na4alo da iz4eznat posle tanka talia no ne mnogo. :)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:46.

06.06.04
22:37

Значи пич, за да топиш мазнини, първо калорииния ти баланс трябва да е отрицателен, тоест да годиш повече калории, отколкото приемаш.
  Второ, без кардио ще ти е малко трудно. С упражнения можеш да уплътниш и оформиш даден мускул, но не и да го “изкараш”, премахвайки подкожните мазнини.
  Потърси във форума, има доста постове на тази тема.
  Успех!!!

BA

07.06.04
11:02

Vince15 това за тежестта дето се навеждаш не го прави, защото това развива мускул и талията ще ти стане още по-голяма. Така ми казаха и наистина аз го спрях и талията ми падна...

LE

07.06.04
12:12

Това определено няма как да развива талията,по скоро разивива мускулите отстрани на корема(зъбчати или коси не се сещам как се казваха),а те при много хора изостават.Пък има пози в бодибилдинга които се изпълняват специално за да се видят точно тези мускули :wink: !Така че не спираи упражненията,малко са упражненията които правени правилно и с умисъл могат да ти развалят тялото!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1