Аналгин преди тренировка

22.05.12
00:58

Исках да питам дали е добре да се взима аналгин преди тренировка-един приятел ми беше казъл че ако пиеш 2 аналгина 15 минути преди тренировка ефектът бил като че взимаш протеин шейк?Истина ли е това?

22.05.12
01:39

Ако беше така кой щеше да цака по 70-80 лева за протеини всеки месец

малоумна работа .........

22.05.12
09:44

Аз пък съм чувал,че ако вземеш аспирин+витамин С след тренировка , все едно пиеш ВСАА ...

22.05.12
10:48

казано от NiKolay на 22.05.12, 09:44:

Аз пък съм чувал,че ако вземеш аспирин+витамин С след тренировка , все едно пиеш ВСАА ...

казано от GiantViper Viper на 22.05.12, 00:58:

Исках да питам дали е добре да се взима аналгин преди тренировка-един приятел ми беше казъл че ако пиеш 2 аналгина 15 минути преди тренировка ефектът бил като че взимаш протеин шейк?Истина ли е това?

30.06.12
14:22

казано от NiKolay на 22.05.12, 09:44:

Аз пък съм чувал, че когато пиеш витамин B, витамин C и 2 таблетки витамин А, все едно пиеш BCAA, не е ли така? :D

B + C + AA = BCAA :D

30.06.12
16:01

Виж ся,ако имаш болки в някое сухожилие,може преди да тренираш да вземеш 1-2 аналгина,ама това което е казал приятеля ти...

30.06.12
16:58

Струва ми се, че всичко е започнало от аспирина. :) Той действа съдоразширяващо и има известна функция преди тренировка, особено в комбинация с кофеин. После обаче някой доста... паметлив индивид си е рекъл “какво беше това хапче сега - нещо с “А” за глава..., аналгин!” :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1