Книжки за фитнес

22.05.12
13:42

Малко се чудих къде да сложа темата. Търся книга за фитнес, хранене, добавки, обмен на веществата (кое за какво е в организма), диети... С една дума, всичко, което човек може да намери тук в сайта, но организирано и сортирано в книга. Някой може ли да препоръча четиво? Ще се радвам и на отзиви за книгата.

22.05.12
13:57

Освен да се пусне бб-теам и като книжно издание, друга алтернатива няма. :Д

22.05.12
15:10

За последното учебници по биология за 8-ми и 9-ти клас. Останалото тук.
Научи се да пресяваш.

22.05.12
15:14

Започвам докторантура през септември, повярвай ми, умея много бързо и ефективно да пресявам :) Причината да ми трябва книга е, че имам време да се образовам само докато ходя на фитнес, между сериите. Трудно е да си взема компютъра с мен в залата... затова предпочитам да си намеря книга.

23.05.12
00:21

казано от violin на 22.05.12, 15:14:

Започвам докторантура през септември, повярвай ми, умея много бързо и ефективно да пресявам :) .....

Не си ли доста мързелив за бъдещ изследовател? Какво би станало ако пуснеш в замундата или арената търсачка за ел. книги по критерии fitness?

23.05.12
00:25

като си се научил да “пресяваш” защо не си “пресееш” информацията и източниците ами питаш хората тук и чакаш на готово някой да ти даде всичко?

23.05.12
09:01

Това с образоването между сериите ми се струва нереално. Или няма да изпълняваш упражнението ефективно, или имаш доста странен критерий за образоване.

23.05.12
09:08

Започвам докторантура през септември, повярвай ми, умея много бързо и ефективно да пресявам :) Причината да ми трябва книга е, че имам време да се образовам само докато ходя на фитнес, между сериите. Трудно е да си взема компютъра с мен в залата... затова предпочитам да си намеря книга.

Извинявай, ама ако межди сериите си способен да четеш (и да възприемаш нещо), значи тренировките ти не струват и само си губиш времето в залата, а и ученето ти ще е на същото ниво.

Иван

23.05.12
09:58

Започвам докторантура през септември, повярвай ми, умея много бързо и ефективно да пресявам

Това, със сигурност, не е гаранция за каквото и да е, най-малко за мисловна дейност. Единствено е гаранция, че започваш докторантура през септември. Не искам да омаловажавам академичните ти постижения, но съм се нагледал на хора с всякакви съкращения пред имената, които не могат да се адаптират в непозната среда (в какъвто искаш контекст го отнасяй, нямам предвид само тегобите ти с “фитнеса”) Фактът, че търсиш дъ-холи-байбъл-компресд, също говори.

Мнението беше редактирано от Иван на 23.05.12 10:51.

Четенето по време на тренировки е малоумно. Ако въобще е възможно, то това, на което викаш “тренировка” не е същото, на което повечето от нас викат.

Ако игнорираме горното - купуваш си някакъв малък таблет, отваряш pubmed и почваш. Имаш да четеш с години преди да прочетеш и 5%.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1