Алтернатива на протеиновия шейк след тренировка

21.05.12
21:19

Поради здравословни причини реших да прекъсна приема на каквито и да е хранителни добавки и сега пред мен стои въпроса какво да хапвам след тренировка за да си доставя бързо всички есенциални аминокиселини. (Да си мъкна месо от вкъщи ми звучи неестествено, но ако това е най-добрия вариант ще го правя)

Знам, че за вас съм от мързеливите новаци, които задават глупави въпроси, но в интерес на истината доста се ровя из сайта и конкретен отговор на тази дилема не съм намерила.

21.05.12
22:19

Дали ще преиемеш храна,10 мин или 1 час след тренировка,няма да окаже никакво влияние върху резултатите.
Така че недей мисли какво да си носиш,а хапни при първа възмжност когато се прибереш.

Просто яж когато можеш. Няма нужда от шейк или точно определено време.

22.05.12
20:52

Ако ми се наложи да избирам алтернатива бих заложил на белтъците.Разбира се преминали топлинна обработка,освен ако не изкъртя чувала в залата
и да се помисля за Роки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1