Питане за Извара на Чех99

22.05.12
19:41

Не питам за извара като такава а за Чех99 защото ми понася на вкус. Стои по като крема, но дали е истинска? Не мога да ям суха извара, а уж пише че е сурватъчна. Нещо май и ме запече и не знам какво да правя, да си набавям евтин протеин.. Не мога да си позволя коктейли, а месо да ям много често и в голямо количество ми е непосилно. Имам много други разходи и за това гледам да не е без хич и ям по 600-800 гр извара на ден, фасул по 1кг седмично и някакво месо пилешко за предпочитане.  Дайте ми някакъв съвет, за нещо дето е истинско и да става за ядене, и за това как да оправя това със запичането ми. Имам малко дете и фитнеса не може да ми е приоритет финансово и гледам колкото да не е без хич и лека по лека да се оформям.

22.05.12
20:45

Щом стой по-като крем значи не е на пълно обезмаслена.Това ако не те притеснява давай смело.А сухата извара като е разбита с пасатор
не можеш ли да я приемаш.Доста по-удачна е при такъв висок прием за деня.Аз в момента си я пасирам с някой зеленчук примерно морков
и си е приемлива.Става и с плод.Тогава е направо деликатес ;)

22.05.12
21:08

Ще опитам с плод или сладко, не съм се сещал. Ще пробвам тази на Мироне, тя е суха. Пък дали от нея са ми и другите проблеми, че преди това нямах такива. Явно само от извара и червата ми няма какво да мелят.

22.05.12
21:49

Миналата пролет бях така.И аз тогава започнах да наблягам на изварата.Ами не знам на какво се дължи.
Аз го отдавах на по високият прием на белтъчини.Но всичко се нормализира.Ако не си го направил включи овесени ядки за закуска.
Те може да помогнат за проблема

Ако имаш възможност пробвай изварата на Олимпус.Доста вкусна е.Ето стойностите и
на 100гр:
- въглехидрати - 5гр
- белтъчини - 14гр
- мазнини - 5гр

23.05.12
17:37

Моля, кажете ми веригите магазини когато ми препоръчвате нещо, защото имаме само ЦБА, Билла, Пени и Маймаркет в квартала а живея далеч от други. В квартал Аспарухово във Варна. Иначе бих опитал, обаче не знам от къде. Благодаря ви ако помогнете, защото тази на Чех дори и не пише стойност на нея, а само “сурватъчна” Пък дали е извара идея нямам. Купих си мюсли да видим другия проблем. Пък ще взимам и пилешки филета и фасула по често. Дано постигна нещо дори малко само с хранене.

23.05.12
17:38

Сутрин една, на обяд една, преди и след тренировка по една бомбичка. Дано има ефект.

Мнението беше редактирано от Georgi Ivanov на 23.05.12 18:34.

23.05.12
18:36

На повечето не пише.Е как да не е извара.Извара си е но както я описваш  не е обезмаслена.Ако това не те притеснява хапвай си от нея.
На олимпус също не е обезмаслена.То се вижда и от съдържанието и.Олимпус съм я срещал в Метро в едни големи пакети.Също и в Кауеланд.
Иначе като вкус наистина е доста добра стига да не те притесняват мазнините в нея.Ако не ти е яд по-добре избирай едри овесени ядки пред мюслито.
Има и доста рецепти за питки,палачинки от овесени ядки.Аз си ги правя в комбинация с извара.Комбинацията ми допада.Дали ще стане нещо не знам,всичко зависи от тебе,но поне са по-здравословни храни.Добре е да се ограмотяваш в тази област.Имаш малко дете,което е добре до колкото е възможно от сега да свиква да се храни с правилни храни,приготвени по по-здравословен начин

23.05.12
18:52

Мюслито дето ям е с овесени ядки, а не от тези гранулираните. Води се мюсли, заради плодовете май. Иначе, колко мазнини има изварата? Ако се движа много защото работя тежък физ труд, пречи ли на амбицията ми да се чистя. След работа бягм до спирката която е на 1.5 км за 5 мин. Нямакак да ям обезмаслена, защото не става за ядене. Засяда ми.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1