Избор на неовкусен протеин.

Харесах този продукт : NOW Whey Protein Isolate (неовкусен) мисля да си закупя един човал 4.5 кг. Просто се колебая някой позлвал ли го е ?

Благодаря предварително.

HE

17.05.12
19:27

Да. Добър избор ще направиш.

няма да го мисля :) А удачно ли е да смеся този продукт с казеин за преди лягане ?

17.05.12
21:31

казано от Gladiator6 на 17.05.12, 20:18:

няма да го мисля :) А удачно ли е да смеся този продукт с казеин за преди лягане ?

Според мен се губи идеята от изолата по този начин. Пий си изолата сутрин на гладно и след тренировка, а вечер преди лягане само казеина

Слушам :) Благодаря.

Колко пари е тоя чувал, ко не е тайна?

17.05.12
23:52

казано от Веселин Иванов на 17.05.12, 22:20:

Колко пари е тоя чувал, ко не е тайна?

бая е скъп :(

Около 250 е стандартната цена. Като аз ще го взема с отстъпка от едно място :)

Някой вземал ли го е ? все пак ... :)

Замислям се и дали да не взема UNIVERSAL Ultra Whey Pro той е овкусен но е с много малко мазнини но идва доста по изгодно за 9 кг разфасовка идва около 25 процена по - евтин.. но и за него не намерих никакви отзиви... Ще се прежаля да е овкусен и разликата от 1 процент мазнини за 25 процента в цената стига да е на добро ниво като качество.

Вие какво мислите ?

Мнението беше редактирано от Цветан Радуевш на 18.05.12 02:19.

18.05.12
10:40

Това чувалче е много по-скъпо дори от голд стандарта,да не говорим за останалите Whey протеини и не виждам смисъл да се дават такива пари и то за не овкусен протеин.

Мнението беше редактирано от NiKolay на 18.05.12 10:41.

18.05.12
11:44

казано от NiKolay на 18.05.12, 10:40:

Това чувалче е много по-скъпо дори от голд стандарта,да не говорим за останалите Whey протеини и не виждам смисъл да се дават такива пари и то за не овкусен протеин.

Става дума за изолат. Май не правиш разлика?

18.05.12
11:52

И пак е скъп!

Добре препоръчай нещо по - евтино ? Да видим :)

Голд стандарта не ми харесва (освен на вкус) :)

А какво мислите за този : UNIVERSAL Ultra Whey Pro ? цената му е приемлива.

Сега чета тоя протеин има 35 мг холестерол докато на Нау протеина има едва 4 мг. Какво ще кажете по въпроса ?

Мнението беше редактирано от Цветан Радуевш на 19.05.12 00:38.

19.05.12
00:34

Това може да ти е интересно в сайта на БП има нови протеинови продукти, има 97% изолат, който при поръчка на по-голямо количество ляга на цена около 12 паунда без доставката, като вече се намират кодове за 10% отстъпка, което значи цена под 10 паунда за кг.

Мнението беше редактирано от Valdis на 19.05.12 00:35.

Universal Whey 3 kg ми го дават за 98 лв (това е почти доставна цена) а за Now цената ми е 176 за 4.5 кг . Не мисля , че мога да се доверя на такива фирми след като мога да взема реномираните на такава цена. Преди години омазних заради некачествена суроватка и не искам да повтарям грешката си ... Дилемата ми е коя да закупя защото много се колебая. А ще купя поне 6 кг за следващите 2 месеца. Тренирам доста и въпреки хранитрелния режим и аминокиселините се чуствам скапан явно няма да стане без протеинче нощно + дневно.

Започнах да тъпча по 150 грама извара с 3 яйца преди да легна и се чуствам по възтановен сутрин но мисля , че 2 дози чист протеин дневно между храненията и след тренировка ще се отразят супер.

19.05.12
10:52

Избора си е твой, аз съм пробвал кажи речи почти всички известни и не толкова известни протеини на пазара и съм направил избор за себе си. В по-горния пост съм дал заблуждаваща информация, цената при закупуване на 20кг. неовкусен 97% изолат е около 12 паунда за кг. с включени 10% отстъпка като тази цена не включва доставка.

19.05.12
12:05

Колега, без да се обиждаш, но мисля че много се вживяваш покрай тия добавки. Ако не се лъжа имаше и една тема за White Flood, само дето не написа писмо да президента на САЩ. Хората ядат дюнери, бият си олио в гъза и са в перфектна форма, ти си започнал да говориш за някакви си реномирани марки, холестероли и т.н. На БП протеините са перфектни и аз на твое място примерно бих се притеснявал повече от това какво има в тия 150гр извара, които ядеш вечер. От къде си сигурен, че няма суроватка на ПИКО? А останалата ти храна?

22.05.12
22:29

казано от Gladiator6 на 17.05.12, 19:26:

Харесах този продукт : NOW Whey Protein Isolate (неовкусен) мисля да си закупя един човал 4.5 кг. Просто се колебая някой позлвал ли го е ?

Благодаря предварително.

Един от най-качествените протеини на световния пазар!

23.05.12
19:52

казано от Gladiator6 на 19.05.12, 09:29:

Не мисля , че мога да се доверя на такива фирми след като мога да взема реномираните на такава цена.

Какъв ти е измерителят за реномираност? Реклама? Брой батки-рекламни лица? Сравняваш различни канали за продажба: Единият е на едро (бълк), там се гонят обеми продажба с ниска надценка, щото не се плаща на батки. При другия се плаща на батки и разни продавачи, които те лъжат че са станали такива точно с тоя протеин.

% белтъчини/цена е доста по-рационален критерий от брой батки в рекл. кампания :D

Valdis - при положение , че мога да закупя Суроватъчен протеин на NOW за 34 лв килограма в най - голямата разфасовка с безплатна доставка просто мисля , че е излишно да се колебая.

VEGATA - Незнам дали си погледнал колко хора се оплакват от същото от което се оплаках и аз спрямо White Flood (ако се позаинтересуваш ще установеиш ,че и те дори не са отговорили на моя и на още няколко такива отправени въпроса в собствения им форум) . Това дали хората се друсат и се хранят неправилно си е техен избор аз не мисля да се превръщам в лаборатория като изпробвам неща които са произвели неизвестни за света производители. Никога не можеш да бъдеш сигурен в нищо. Затова си копувам мляко , яйца и месо от хора извън града които познвам. За Изварата не мога да бъда сигурен как я произвеждат но се надявам да не е особено голям боклук. Всеки сам решава какво да сложи в устата си... За съжаление боклуците по магазините стават все повече.

Стоянчо - Точно такъв взех :) Изглежда читав :) Благодаря.

K K - Измерител за реномираност : Фирма която се е доказала на пазара. Незнам за какви батки говориш но аз си копувам стоката от Вносителя на цена на вносител и точно затова си я закупих на цена такъв. Сигурен съм , че като влезеш в магазина решен да закупиш безалкохолно за празника не си копуваш 2 литра за 54 стотинки с подарък 25 процента повече ПРОМО.
Точно белтъчини / цена ми беше критерия но държах да е на доказал се производител става дума  , че не искам да се спукам да чистя и да приличам на буре заради некачествени добавки.

24.05.12
21:40

Gladiator6 Изолата ли си вземаш на 36лв кг ? Дай малко повечко инфо :)

едит: а за white flood какво е станало ? пробвах няколко дози и мога да кажа, че е готин продукт за парите си

Мнението беше редактирано от AgBOKATA на 24.05.12 21:41.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1