УСБ кабел

22.05.12
18:46

Здравейте. Начи преинсталирах си компютра и сега се опитвам да сваля някоя музика от компютъра на тела, но не мога! Само мога да свалям снимки от телефона на компютъра, но обратното не става :Х Просто компютърът взима телефона за фотоапарат.. пробвах с 3 телефона, но и на трите показва едно и също.
Като свържа с УСБ кабел, показва ми че има някакъв хардуер и се опитвам да го инсталирам, но не става.. Моля за помощ :(
Благодаря

22.05.12
19:12

1. Телефон - точен модел
2. ОС на компютъра
3. Обясни подробно какво точно не може и защо не може.

22.05.12
22:06

казано от Петко К на 22.05.12, 19:12:

1. Телефон - точен модел
2. ОС на компютъра
3. Обясни подробно какво точно не може и защо не може.

1 Nokia пробвах и с 2730 classic, и с 7210 Supernova, и с Xpress music
2. Windows XP
3. Причината и аз не я знам!
Начи, свързвам компютъра и телефона с УСБ кабела и на тела се появяват 3 възможности
.PC Suite
.Печат и медия
.Съхранен. файлове
и което и да избера ми излиза ето това на снимката долу и не мога да си изпратя музика, видео, палитра или някаква песен на телефона :Х
http://bgsharing.com/images/34466845462915400486.bmp

HE

22.05.12
22:23

казано от Liss L на 22.05.12, 22:06:

.PC Suite

Качи въпросната глупост от сайта на нокия или от диска, който ти е дошъл с телефона /последното по-добре/ и ще си дойдат нещата на мястото им.

22.05.12
23:47

За Нокия това е решението, още повече, че си с ХР.
Ако беше със Win 7, можеше и да не качваш въпросната глупост :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1