Нямам време.

25.07.05
13:59

Дневния ми режим е следния ставам към9-10 часа правя си йога сеанса който има къпане асани дихателни упражнения и който съм намалил до час час и половина щото иначе става два а нямам време така вече е станало кажи речи обяд сягам на компа за около 1-2 часа след това ям и сядам на компа за още 2 часа и след това 3 часа отивам да тренирам връщам се 5:00 часа ям и гледам ТВ 5:30 се къпя след това гледам ТВ до 6:30 след това се приготвям за излизане 7:10-15 излизам прибирам се около 11:00-12:00 часа и се тръшкам в леглото кам 1 часа :) това ми е режима нямам никакво свободно време а искам да да ходя да бягам посаветвайте ме какво да направя как да си разчистя режима трябва ми само час час и половина свободно време за бягане.плс помогнете

25.07.05
14:09

Ами зарежи йогата и намали тренировките с тежести до 45 минути, ТРИ  пъти седмично. Използвай останалите три дни да тичаш по ПОЛОВИН час, е не по час и половина. С тоя твоя режим ще се самоубиеш, нищо няма да постигнеш. 3 часа тренировки?! Ти сигурно се готвиш за следващата Олимпия или за маратон? Какви са тези час и половина бягане? И час и половина Йога? Пич, ясно е, че имаш много свободно време за губене, ама трябва ли точно по този начин да го губиш? ;)
Ти не беше ли на 14 години?

25.07.05
14:57

Не :D , в никакъв случай не зарязвай йога :!: . 
:idea: Ако искаш да си в крак, припомни си какво се препоръчва в йога - кога да се ляга за сън и кога да се става от сън. Това значи, по изключение 1-2 пъти в седмицата, да правиш тези изпълнения - лягане в леглото за спане след 00.00 часа.
Така е иначе - две дини под една мишница, не става. :wink:

25.07.05
15:39

Абе час и половина йога си е загуба на време според мен. Може да се вмести примерно в половин час. Не мисля някъде да пише, че трябва да се занимаваш по два часа дневно с йога, за да има ефект ;)

JI

25.07.05
17:15

междо другото ако наистина си напреднал йога не знам дали знаете ,но те могат да се възтановяват десетки пъти по бързо от останалите хора поради насочването на кръвния поток в точно определено място , представяте ли си йога културист :) знаете какво имам предвид не зарязвай йогата . петко упражненията от йогата повечето доколкото знам тоест сички даже са статични и отнемат доста време ;) . Слушай петко никакви час и половина бягане максимум 30 мин . 40 .мин . Аз доколкото разбрах тренираш от 3 до 5 е много е . тренирай около час в залата и нещо яденето ми се вижда малко така като го прочетох ,а свободното време е много дет го имаш ;)

27.07.05
13:49

Вмъкни някъде 40-50 мин. на ден достатъчни са

28.07.05
15:10

Ама аз Ви го говоря от 3 до 5 ама аз дигам час час и 10 мин. макс ама си смятам и пътя :) а за бягането час докато отида до стадиона колкото до йогата нея в никакъв случай няма да я махна може да махна бягането обаче йогата не :) та сега си го пооправих малко режима:7:30-8:00 ставане изпиване на чаша хладка вода,изпразване на мехура и червата 8:20 Бягане 9:10-9:20 прибиране 9:30 Йога упраж.(дихателни и асани) 10:30 - ДЪвчене на клонки от дъб и влизане в банята и къпене,миене на зъбите,на езика,избръсване на всички места (лице,мишници,слабини) :) 11:00 - На компа 13:00 - Обядване 13:30 - На компа 14:30 тренировка с тежести 16:30-16:40 прибиране и къпане 17:00 ТВ и ядене :) до 18:30 приготвяне 19:00-19:10 излизане 23:00-23:30 прибиране и ядене 0:00 лягане :)и спане като пън
Сметнал съм си тренировките падат се около час час и 40 мин. без  йогата щото тя не уморява човек а напротив помага му да се възстанови по бързо и го освежава :) мисля че така е по добре имам около 4 храненета на ден обаче аз понякога правя и 5-6 :) така че това е новия режим :) мисля че се възстановявам добре днес го практикувах и съм свеж така че няма проблем :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1