23.05.12
23:53
Приятели, знаете ли български футболен форум/сайт за обучение. В смисъл не такъв за фенове на футбола, а за обучение на футболисти; подобряване на футболни качества. В който присъстват различи методи и видове тренировки. Има много такива на английски език, но български досега не съм срещал. Ако знаете, моля кажете, защото бих искал да си пиша с хора, които разбират от футбол, да споделяме опит, да си задам въпросите и да научаваме нови неща.
24.05.12
00:21
А защо не се допиташ до професионален сертифициран треньор, а търсиш универсален метод/програма и т.н. в роден сайт.
Не знам къде да намеря такъв, не знам дори какво ми трябва, сложно е. Имам да подобрявам много неща.
24.05.12
00:38
Виждам , че усилено се опитваш да си подобриш футболните качества.Това е добре.Щом искаш да станеш по-добър : просто тренирай , практикувай и давай всичко от себе си всеки път.Играй с различни момчета, научи нещо от тях , усвои някоя тяхна техника.Много е полезно да играе с различни хора и да се учиш от тях.С гледане и говорене няма да стане!Трябва практика.Питай треньора си!! Няма значение на какъв език и дали ще го разбереш
П.С. и покрай практиката може да гледаш и някое друго видео - ютъп , вбокса и т.н.
24.05.12
00:40
Че то в България има ли истински футбол, истински футболисти които да те научат на нещо истинско футболно.
Gerrard Liverpool, мерси бро! Опитвам се да го правя това, ритам налево-надесно, сега ще говоря с треньора, но пак кел файда, като гледам. Трябва ми нещо повече, нужно ми е по-голямо знание ....
Иван Шишманов, еми знам ли човек, може и да няма много хора, които разбират. Но се надявам, че има и един процент, който знаят за какво става дума. В смисъл не в поглеми пропорции ама така що годе трябва да има хора, които да могат да ти дадат полезни съвети от които ако се възползваш да направиш промяна в себе си. Кой знае, може да се лъжа. Ама такъв форум гледам никой не знае да има, за оубчение.
22.09.12
18:55
И аз ще изкажа едно браво за ентусиазма, само напред и нагоре!
А що се отнася за темата - какво като са на английски форумите. Не виждам никакъв проблем в това (е, разбира се ако знаеш английски де...). Аз като цяло съм по-голям привърженик на световните форуми, просто защото там има много повече хора и съответно, много повече мнения и опит. Това може само и единствено да обогати твоите знания, така че смело сърфирай :)
Когато търсите в български сайтове, можете да го направите най-добре с българската търсачка - www.napred.bg. Искате да знаете повече за франчайзинга? От него можете да научите и повече подробности за бизнес възможността Tiande, свързана с мрежовия маркетинг. При редакции и преводи от български на италиански можете да ползвате сайта - http://prevodachite.com/balgaro/италиански. Легендата за Тристан и Изолда можете вече да прочетете и в интернет http://napred.bg/тристан-и-изолда.html. Много легенди и интересни истории ще откриете в българската интернет търсачка.
Мнението беше редактирано от Никол Минева на 29.04.13 12:17.