20.05.12
22:48
Замисляли сте се за Вашето здраве и работоспособност, възможно ли е неправилното възстановяване и трениране да доведат до контузии и проблеми?
ММА България съвместно с Медицински Университет - София, Ви предоставят възможността да попълните анонимна анкета, която до голяма степен ще помогне за разкриване на различните факторите свързани с активно спортуващите хора - здраве, хранителни добавки, работоспособност, възстановяване, контузии и т.н.
Моля, да заградите един или няколко верни отговора, а на отворените въпроси ( без отговори ) да запишете Вашето мнение. Благодаря Ви за отзивчивостта!
Анкетата може да свалите от тук.
Попълнената анкета може да пращате на електронен адрес: mu_sofia_anketa@abv.bg
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 21.05.12 07:49.
20.05.12
23:37
А как точно да заградим,че не съм много в чат.. :D
21.05.12
00:11
Insert -> Shapes -> избираш си кръгче примерно и на shape fill му даваш no fill.
Аз за по-лесен начин не се сещам.
Аз използвах “Text Highliht Color”. Отговорът ми се отличаваше по-ясно, а хората провеждащи анкетата не възразиха.
Отговорът ми е, че във второто десетилетие на 21-ви век е доста архаично да се занимавам с теглене на статичен документ, попълване оф-лайн и после пращане по електронна поща. Като искате анкета, да бяхте си направили труда да я качите онлайн - нито е скъпо, нито пък трудно. Една MySQL база данни, стотина реда php и сте готови за подвизи.
Освен това електронната поща, която ползавате, е подозрителна. Медицинският университет си има домейн (mu-sofia.bg), който се ползва и за електронните пощи на университета. Вие давате анонимен, безплатен адрес на abv.bg, който вероятно няма нищо общо с МУ. Не казвам, че непременно има нещо гнило в инициативата, а само, че организирана по този начин, изглежда откровено несериозно.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 24.05.12 09:24.