Zi's diary.

Темата е заключена.

23.05.12
22:14

Здравейте дами!
Аз съм Занина, накратко - Зи, на 16г. от София.
Проблемът  е, че нямам мотивация, а това ме прави несериозна  - от 2 години ходя на фитнес, но разпокъсано... тренирам един месец, после прекъсвам, а това взе много да ме дразни.  Сигурна съм, че ако се заема сериозно ще ми хареса страшно много. Ще ви помоля за съвети относно тази несериозност, това зависи от мен де, но ще се радвам да изкажете мнението си по въпроса, да ме сдухате, че да се стегна!

Така, дребничко съм - 160см. тежах 54 кг.

Целта ми е да стана поне 50 кг. в рамките на половин година.

Програмата ми вкючва 3дни силови тренировки и кардио по желание. Ще ви покажа по-късно и 3те програми, които съм изпробвала. Почнах 90-дневната диета, но нищо не стана.
Сега мисля да започна мой хранителен режим, включващ много белтъци и малко въглехидрати, съпроводен с добра тренировка и постоянност!

Темата беше редактирана от Занина Накова на 09.09.12 19:45.

23.05.12
22:34

Добре, че си я оставила 90дд. Пълен ш*т. Прегледай различните теми относно хранителните режими. РБД не е никак лош избор.
Когато си опишеш един примерен ден ще можеш да получиш съвети и от други потребители относно хранене и начин на трениране.

GI

23.05.12
22:35

Поздравления за дневника дано той да ти помогне да изпълниш това,което си си поставила за цел!!!
Успех

MF

23.05.12
22:39

Изобщо няма да те сдухвам. Само ще ти кажа, че да помпаш яко, да се потиш, да влагаш събраната енергия и емоция и това да води до физическо и психическо развитие е НЕВЕРОЯТНО. А точно това означава да спортуваш.
Здрави тренировки, здрава храна, здрава почивка.
Планчето на тренировките ми изглежда добре, остава да го изпълняваш.
За*би всякакви диети независимо от броя на дните в името им.
Не изключвай въглехидратите, просто ги приемай през деня, а не вечер.
Търси удоволствието! Тренирай там, където ти е приятно, по начин, по който ти е приятно. Тренировката следва да тонизира и повдига духа, а не обратното.
Не изключвай мазнините.
Каквото и да правиш, прави го заради себе си. Обичай се.

Благодаря Ви! Специално на Мис Файт, много мотивиращи думи! ^^
Смятам сега да започна това:
Закуска - овесени ядки с мляко и плод.
Обяд - салата със зеленчуци, месо или риба
Вечеря - същото но в по-малко количество
Между храненията по един плод или зеленчук, сладко сутрин или преди тренировка
Консултирах се с един приятел, който ще ми помогне за нова програма за упражненията.
Иначе беше тази:

1ви ден
Повдигане на щанга от полулег 3х16
Пек дек 3х16
Рамени преси с дъмбели Последователно сгъване 3х16
Концентрично сгъване 3х16
Коремни преси 3х30
Подгигане на крака от вис 3х30
Хиперекстензии 3х25
Кростренажор 20мин

3-ти ден
Придърпване на вертикален скрипец 3х16
Придърпване на долен скрипец 3х16
Гребане с дъмбел 3х16
Френско разгъване с крив лост 3х16
Коремни преси 3х30
Повдигане на крака 3х30
Наклони в страни с дъмбел 3х30
Кростренажор 20мин.

5-ти ден
Напади с дъмбел 3х20
Машина за крака - вътрешна и външна част 3х20
Клякане с тежест 3х20
Повдигане на прасци 3х20
Коремни преси 3х30
Хиперекстензии 3х25
Кростренажор 20мин

Преди тренировка разгрявам с 10мин кростренажор

Как ви се струва, да продължавам ли с това? :/

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1