24.05.12
22:51
Имам интерес към матрицата, но искам да знам колко грама от кой креатин има. Попаднах в 1 сайт на тези стойности и мога ли да им имам доверие ?
1.5g Creapure
1g Creatine AAB,
1g DiCreatineMalate
1g Creatine Nitrate
450 con-crete
25.05.12
02:42
Не, нямай доверие. Марката крие състава зад бленда. Не можеш да знаеш какво има вътре.
И... между другото каква логика намираш в това да дадеш 40 лв. за 60 дози креатин?
казано от Ради Хаджирадев на 25.05.12, 02:42:
Не, нямай доверие. Марката крие състава зад бленда. Не можеш да знаеш какво има вътре.
И... между другото каква логика намираш в това да дадеш 40 лв. за 60 дози креатин?
Ти за парите не се притеснявай ;). Аз от година си внасям сам нещата, от тук вземам само протеин. Ще ми дойде към 25лв ;)
25.05.12
10:38
Адвокате за дозите не знам,но наистина ме изненада приятно тази матрица :) Обаче аз я комбинирах с ассаулт което ми даваше по 10гр. креатин в тренировъчните дни така че може би ако не го усещаш ще трябва да дигнеш малко дозата.
казано от Phxxx на 25.05.12, 10:38:
Адвокате за дозите не знам,но наистина ме изненада приятно тази матрица :) Обаче аз я комбинирах с ассаулт което ми даваше по 10гр. креатин в тренировъчните дни така че може би ако не го усещаш ще трябва да дигнеш малко дозата.
Асалта е готин продукт, но малко дози има да е*ба. Еми дават по 1 прием от въпросната матрица (по етикет), но смятам, че ще е малко 1 път ще го пляскам сигурно по обяд и след трен по 1 доза понеже тренирам вечер. Просто искам да разбера със сигурност по колко грама са видовете креатин за да си направя някви сметки.