21.05.12
19:15
От 4 месеца съм на НВД- дневният ми прием на нутриенти е въглехидрати-70-75 г. протеин -210-230 г.мазнини- 90-100 г.
калории -2000-2200. Тренирам от понеделник по петък във фитнеса , карио правя всеки ден сутринта и привечер и 4-5 дни и след вечеря.
Суплементите които пия са суроватъчен протеин 30 г. след сутрешното кардио, 30 г. след тренировка и 30 с мляко преди лягане.
Преди тренировка пия NEUROCORE на Мъсълтек , по време на тренировката пия Monster amino на Cytosport.
Пия и Oxielite pro - бърнър , но вече му приключих 2рата опаковка.
Като започнах диетата бях 105 кг. сега съм 72-73 кг. искам да стигна 70.
Съответно искам да попитам , тъй като имам още мазнини по корема който искам да сваля , как да стане това най ефективно?
И другият ми въпрос е колко още време да съм на НВД и след това какво да правя за да задържа теглото?
Замислям се да си взема още веднъж някакъв бърнър да ми потиска апетита за да няма бързо качване и да има енергия?
Благодаря за помощта и за мненията.
за тези 4 месеца си бил постоянно на НВД ли?
Мнението беше редактирано от Васил Р на 27.05.12 12:58.
21.05.12
21:00
Здравей,браво за добрите резултати,но не знам другите на какво менение са,но лично аз мисля,че 4месеца нвд е прекалено дълго време!Нямам си и на идея как трябва да излезеш от нвд,защото като го спреш,спреш и оксито мисля,че има голяма вероятност да качиш много много бързо кг(мазнина).НВД знам,че се прави не повече от 2 месеца и после сменя с (има много опции) например въглехидратнаротация.Мисля,че силно си стресирал организма,такаче внимавай как ще излезеш и успех :P
Много се замислям за VPX Clenbutrx Hardcore Liquid vs. AX Stimulant X в стак с Lean Xtreame на DS + VPX SYNGEX.
Други идеи за бърнър ?
Дали от креатин монохидрат мога да кача мазнини и вода?