26.05.12
10:05
Здравейте здравеняци! :)
Имам проблем, който не знам как се появи.
Имам изпъкнал кокал на лявата гърда (горе до вратът), на другата гърда не е изпъкнал.
А другият е, че отново на същата гърда имам нещо като жило което не позволява на гърдата да се развие добре.
Ето и снимки:
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 26.05.12 10:06.
26.05.12
10:35
Ти си само кожа и кокали - имаш проблем изобщо с мускулатурата!
Стани едни 80-90 кг. и тогава говори с, коя мускулна група имаш проблем.
26.05.12
10:47
казано от head_hunter на 26.05.12, 10:35:
Стани едни 80-90 кг. и тогава говори с, коя мускулна група имаш проблем.
Да, но много трудно качвам килограми. На 16 години съм.
Ям от всичко по много, но нищо не става.
От познати разбрах, че килограмите с времето ще ми се покачат.
П.С. Разбрах, че тялото ми се нарича “Ектоморф”.
Мнението беше редактирано от Здравко Павлов на 26.05.12 10:56.
казано от Здравко Павлов на 26.05.12, 10:47:
Колко си висок и колко тежиш? Тия изпъкнали кокали на първата снимка са тъй наречените ключици. Изпъкнали са когато си слаб за ръста си. А след като натрупаш мускулна маса кокала се скрива.
26.05.12
11:56
Стани едни 80-90 кг. и тогава говори с, коя мускулна група имаш проблем.Да, но много трудно качвам килограми. На 16 години съм.
Ето защо не качваш.Бива ли сега без да си се позаинтересувал да пишеш такива неща.Почти ме накара да започна да ти обяснявам кое как.
26.05.12
12:23
Стани едни 80-90 кг. и тогава говори с, коя мускулна група имаш проблем.Да, но много трудно качвам килограми. На 16 години съм.
От познати разбрах, че килограмите с времето ще ми се покачат.
Ето тук ти е проблема какво значи ям от всичко и по много.Ти просто ядеш глупаво!!!Вземи прочети малко има толкова много статии в този сайт.....Образовай се малко повиши хранителната си култура :П
26.05.12
12:47
казано от Миро на 26.05.12, 11:47:
П.С. Разбрах, че тялото ми се нарича “Ектоморф”.Колко си висок и колко тежиш? Тия изпъкнали кокали на първата снимка са тъй наречените ключици. Изпъкнали са когато си слаб за ръста си. А след като натрупаш мускулна маса кокала се скрива.
Висок съм 186 см. и тежа 68 кг.
26.05.12
13:06
Много благодаря за отговорите. :)
Здравко, нищо ти няма. Просто тренирай, храни се и положителната промяна ще дойде.
26.05.12
13:22
казано от Здравко Павлов на 26.05.12, 13:06:
Много благодаря за отговорите. :)
Това е форум. Хората ти казват, че имаш 2 проблема:
- липса на мускулна маса
- неправилно хранене.
Тия две неща се решават лесно:
1. започваш да тренираш, за да покачиш тегло, предимно от мускулна маса.
2. започваш да се храниш по-добре, отколкото сега.
По една щастлива случайност в този форум са обсъждали неведнъж как стават тия две неща. Нещо повече - форумът е към сайт, в който тези неща са описани със много статии на едно разбираемо ниво.
Решението на проблема ти е оправяне на двете точки. Това може да стане по един от следните начини:
- някой тук се наема да ти напише препратките (линковете) към други теми, в които се обсъждат тея неща и към статиите. Статиите, между другото, са отделени в подходящи раздели и лесно може да прочетеш основните.
- някой тук се наема да ти преразкаже основните неща за храненето и тренирането.
- някой се наема да се заеме лично с теб и да ти помогне. Обикновено за тази цел има хора, които така си изкарват парите. Т.е. или си намираш някой, който това работи, или чакаш някой да ти го направи без пари.
Хората тук са уморени от преразказване на вече написаното. Вече неведнъж написаното.
На твое място си избирам една тренировъчна програма за начинаещ и отделям около час да прочета малко в раздела Хранене 101.
26.05.12
13:32
За гърдите се иска маса,а и не само.
186 см,68 кг малко трудно ще стане.Имам един такъв приятел със същите мерки като теб,който тренира от 2 години,дава си парите са треньори и какви ли не добавки и глупости и постоянно се оплаква,че не растял и до днеска,а яденето му е на най-заден план.