25.07.05
19:42
значи мисля да си купя Амино+Креатин+Глутамин
амино киселините на JK 2700 за 9.00лв ,протейн Supermass 2100 на Биогейм и L-glutamin на JК +Това от долу за ядене
Банани
Грозде
ВишниПшеница
Ръж
Царевица
Пилешко
Ориз бял
Грах
Хляб
Мед
Захар
Хляб “Добруджа”
Хляб “Стара Загора”
Ръжен хляб
Леща
Ръж
Оризово брашно
Спагети
Ще има ли ефект според вас
а и имам малко излишни мазнини и не искам да се набутвам с излушни пари въпроса ми е дали ще иузчезнат мазнините като се потя по много и като ям храна без мазнини ??
ако някой от Хр добавки не ви харесява дайте предложение за друг плс
25.07.05
20:07
Само не разбрах каква е целта ти-да качваш или да сваляш..или едновременно?После....какъв стаж имаш?Сигурното е само едно - с тази храна определено няма да се изчистиш...Подавай по коректна информация за себе си за да голословим тука.(стаж,възраст,телосложение)Потърси в сайта и ще намериш много добри хранителни режими.Сажелявам но просто е невъзможно да се отговори какъв ще е ефекта от тези храни,тъй като не са балансирани в хранителен режим.Колкото до добавките...то хубаво,ама требе да не безцелно приемане.Може би най-добрия савет , който мога да ти се даде е да погледнеш това http://www.bb-team.org/nutrition/000195.php. Надявам се да съм помогнал.
ми целта ми е да топя мазнини и да качвам мускули като не янм храни с мазнини и като се потя много мисля че ще има ефект и като всеки ден ходя на сауна мисля че ще има още по добер ефект
давайте мнения
25.07.05
21:07
Не си мисли, че мазнините са толкова вредни. Все пак и те имат място в менюто, но просто се постарай да приемаш повече ненаситени такива. А и наистина с толкова въглехидрати трудно ще сваляш.
25.07.05
21:15
Махни ПОНЕ белия хляб, спагетите, ориза, царевицата и гроздето! Отслабва се като не ядеш въглехидрати, а не мазнини... общо казано де :roll:
25.07.05
21:40
[quote author=“astroboy”]значи мисля да си купя Амино+Креатин+Глутамин
Креатина Supermass 2100
виж за този креатин не бях чувал :shock: . и също не може да сваляш и да качваш :lol:
25.07.05
23:12
Ако ще сваляш махни въглехидратите !
26.07.05
00:07
ъъъъъъъъъъ? Повече, по-малко - няма значение, водата си е вода :wink:
ми да ви питам тогава по добре ли е да трупам маса и след тфа да чистя или да се изчистя и след тфа да трупам според мене по добре да трупам кажете вие
26.07.05
00:35
Ти си преценяваш, но зависи колко ти е стажа. Ако сега почваш по-добре малко да качиш, пък после ще смъкваш.
Кажи колто ти е стажа, колко си висок, години, килограми...?
26.07.05
11:46
А ти си колкото мене горе-долу като мен, грубо казано. Ти си прецени, но зимата трудно ще свалиш кила, ако ще сваляш давай сега, пък зимата хапвай и тренирай здраво :wink:
чудя се просто имам 30 лв и ги събирах 1 месец и ся да ги дам за топене просто ми е некфо тъпо,вместо да трупам и после на един път да се изчистя
вие как бихте постъпили ??
28.07.05
13:28
[quote author=“zmeia”]pig gledai da ti obesna neshto s tia vaglehidrati na den prespokoino si karash daje evalata mnogo barzo sthe naprawish taialo ama otnostno mazninite te bivat 2 vidi vredni i nevredni te sa vredni ot gledna to4ka na stastava si nasiteni i nenasiteni
nenasitenite sa ``loshite``tezi koito predizvikvat zatlastivane i se namirat glavno v jivotinskite produkti za oba4e ne ostavia s vpe4atlnie 4e mazninite ne na neobohodimi za 4oveshkoto tialo te sa vredno kogato prekormenoto im nivo moje da dovede za natrupvaneto im pod kojata
na parvo miasto zdraveto!!!!
Обратното. Ненаситените са полезни. Наситените се намират главно в животинските продукти. А пък хидрогинезираните растителни мазнини(транс-мазнини) са най-вредни. Съдържат се в маргарина, шоколадите, вафлите и т.н
В този форум е прието да се пише на кирилица. Ще ти се карат модераторите.