Протеин

25.07.05
14:23

Доста четене падна вав форума а и за моята скромна тренировка вече 6 ти месец се спрях на Ултра Уей Протеин Изолат  на Нутрим.
Въпроса ми е с какво може да се комбинира за по голям ефект без забранени елементи а също и дали се натрупват килца в областа на корема че си ги имаме не ни трябват още. Благодаря ви за всеки отговор.

Комбинирай с креатин на същата фирма - 100гр. са 12,50 лева.
Ще има добър ефект. Креатина го вземай по 5гр. след тренировката заедно с протеина. Не е забранен медикамент, но се натрупва в депа, което значи че при креатина един месец вземаш, един почиваш и така ги редуваш.

Протеинът ти е добър избор.  :wink:

25.07.05
18:44

manson благодя за отговора но за креатина на нутрим не прочетах хубави отзиви тука  , ето до какво стигнах

аминокиселини  амино2700-20лв на универсал
протеин  1000 г Ултра Уей Протеин Изолат 34,00
креатин  оптимум 300 грама за 33 лева

:D :D :D ще видим ефекта след месец

[quote author=“ArToS”]аминокиселини  амино2700-20лв на универсал
протеин  1000 г Ултра Уей Протеин Изолат 34,00
креатин  оптимум 300 грама за 33 лева

Перфектен избор!

П.П. За креатина не ми се спори... за мен действа, за други може би не. Както и да е!

Успех!

VA

25.07.05
20:15

Не искам да всявам смут,но не смятате ли че за стаж от 6 месеца едно гейнърче няма да бъде по-удачен вариант?!?Не оспорвам качествата на сурватката,но мисля че за това време един добър гейнер ще има по-висок анаболен ефект(ако това е търсеният ефект де :) )Споделям личен опит: със сурватката достигам много добро възстановяване и дефиниция, но трудно качвам кг.

25.07.05
20:23

Какво значение има от колко време тренираш за това, дали ще взимаш гейнер или протеин?
Аз лично гейнерът въобще не го удобрявам. Най-лесно е човек да приеме голямо количество въглихидрати, докато с белтъчините не е точно така.
И все пак зависи от човека - дали е с бърз или бавен метаболизъм.

25.07.05
21:08

ако е толкова зор за гейнер слагаш 50гр глюкоза в 100 гр.суроватка и готово макар че,и аз мисля че необходимото количество въглехидрати  може да се набави от храната

MI

25.07.05
21:17

[quote author=“6efa”]ако е толкова зор за гейнер слагаш 50гр глюкоза в 100 гр.суроватка и готово макар че,и аз мисля че необходимото количество въглехидрати  може да се набави от храната

напълно съм съгласен , 30 гр високопроцентен протеин + глюкоза и всичко е ОК
по-здрави

26.07.05
07:48

Ползвах  Супер масс гаин на нутрим имам ощте за около 3-4 пъти за това се заинтересувах.  Благодаря много за отговорите .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1