25.07.05
14:23
Доста четене падна вав форума а и за моята скромна тренировка вече 6 ти месец се спрях на Ултра Уей Протеин Изолат на Нутрим.
Въпроса ми е с какво може да се комбинира за по голям ефект без забранени елементи а също и дали се натрупват килца в областа на корема че си ги имаме не ни трябват още. Благодаря ви за всеки отговор.
25.07.05
14:27
Комбинирай с креатин на същата фирма - 100гр. са 12,50 лева.
Ще има добър ефект. Креатина го вземай по 5гр. след тренировката заедно с протеина. Не е забранен медикамент, но се натрупва в депа, което значи че при креатина един месец вземаш, един почиваш и така ги редуваш.
Протеинът ти е добър избор. :wink:
manson благодя за отговора но за креатина на нутрим не прочетах хубави отзиви тука , ето до какво стигнах
аминокиселини амино2700-20лв на универсал
протеин 1000 г Ултра Уей Протеин Изолат 34,00
креатин оптимум 300 грама за 33 лева
:D :D :D ще видим ефекта след месец
25.07.05
19:18
[quote author=“ArToS”]аминокиселини амино2700-20лв на универсал
протеин 1000 г Ултра Уей Протеин Изолат 34,00
креатин оптимум 300 грама за 33 лева
Перфектен избор!
П.П. За креатина не ми се спори... за мен действа, за други може би не. Както и да е!
Успех!
25.07.05
20:15
Не искам да всявам смут,но не смятате ли че за стаж от 6 месеца едно гейнърче няма да бъде по-удачен вариант?!?Не оспорвам качествата на сурватката,но мисля че за това време един добър гейнер ще има по-висок анаболен ефект(ако това е търсеният ефект де :) )Споделям личен опит: със сурватката достигам много добро възстановяване и дефиниция, но трудно качвам кг.
Какво значение има от колко време тренираш за това, дали ще взимаш гейнер или протеин?
Аз лично гейнерът въобще не го удобрявам. Най-лесно е човек да приеме голямо количество въглихидрати, докато с белтъчините не е точно така.
И все пак зависи от човека - дали е с бърз или бавен метаболизъм.
ако е толкова зор за гейнер слагаш 50гр глюкоза в 100 гр.суроватка и готово макар че,и аз мисля че необходимото количество въглехидрати може да се набави от храната
25.07.05
21:17
напълно съм съгласен , 30 гр високопроцентен протеин + глюкоза и всичко е ОК
по-здрави