21.05.12
18:24
здравейте!
искам да ми помогнете,дадете идеи за състезанието на 10-ти юни по стрийт фитнес в 120 СОУ.Значи на лоста добре,но на успоредка, за мин и 30 секунди,какво да направя,незнам много неща там, а за които се досещам са доста трудни!моля помогнете,дайте съвети за красиво изпълнение!
Благодаря много
Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 21.05.12 18:25.
22.05.12
11:27
Йордан Йовчев: Чисто психологическия момент е не само да повярваш,че това нещо го можеш - трябва да го направиш по начина по който трябва да изглежда или по който ти си го представяш. :)
Ако не можеш full / straddle planche, HSPU, Front lever… по-добре не се пускай. И все пак ако решиш да се пуснеш, направи така, че нещата, които можеш, да изглеждат добре. А не с треперене, кривене и гърчене.
казано от Krisko ivanov на 21.05.12, 18:24:
мин и 30 секунди
Л-набирания успореден хват - последнато с бавно темпо пълната аплитуда (вдигане и пускане) - Преход - силово на една тръба - предни кофи на една тръба /последната с бавно темпо пълната аплитуда (пускане и вдигане) - Преход - мокри кофи /предни или задни - по избор/, ако не можеш - нормални кофи /последната с бавно темпо пълната амплитуда (пускане и вдигане) - преход - Л-стоеж на успоредката.
Забавеното темпо ти е около 10 секунди на упр. Общо около 30 сек. Почивката ти е предните кофи на една тръба. Не пускаш тръбите и не стъпваш на земята. Тва е мойто предложение пич.
Мнението беше редактирано от Z H на 23.05.12 15:32.
25.05.12
21:15
благодаря ви много!
само не разбрах защо ми цитира цитат на Йордан Йовчев ???аз казвам че незнам упражнения,а не казвам че немога/незнам как да ги направя :Х ....
Без да кажеш нищо за себе си, какво можеш, какви са ти уменията, няма как някой да ти помогне особено, не си ли се замислял. По-добре тренирай и се пускай догодина, когато можеш да имаш някакви шансове.
27.05.12
11:44
ми като гледах турнира в софия миналата година,единствения по-добър от мен в мойта категория(до 16г) беше коко....
така че сега той няма да учавства и се надявам да съм от 1-во до 3-то място някъде
27.05.12
12:44
Дано се научат скоро да делят категориите на килограми, а не години.