26.05.12
08:58
Здравейте! Ходих на фитнес около 6 месеца , но сега започнах на лостчета и макар долна гърда да се развива , като цяло гърдите разко започнаха да се смаляват ( имам чувстовто ,че това е заради нетренирането на горна гърда) . Ям си както преди-без глупости, гледам винаги да имам 4-5 яденета с поне 40 гр протеин в храната . 176 см съм и 68 кг тежа. Тренировачната ми програма е през ден:
4х10-11 Набирания широк надхват с 10кг
4х10 Кофи с 13кг
4х10 Набирания с вирок подхват
4х20 Лицеви с крака качени на 2ра стълба
1 Табата с клекове
И някой път добавям и лицеви на успоредката .
Моля изкажете си мнението къде бъркам . Мерси предварително!
26.05.12
09:09
Може да си започнал да чистиш подкожните мазнини?
26.05.12
09:34
Може да , макар че аз и преди бях с нисък процент подкожни мазнини ( 6те плочки бяха изкарани ), но винаги може и повече . В такъв случаи трябва да наблегна на повече храна .
26.05.12
15:37
Горните гърди не правят гърдите,а средната и долната част.За пример давам плувците,гимнастиците и лостаджиите.
Поздрави !!
Точно горните гърди дават добра форма на раменния пояс. Много рядко ще видиш лостаджия с добри гърди, за плувци да не говорим. При гимнастиците е друго нещо вече.
Неразвита горна гърда и добре развита долна... това е много гадна комбинация. И много разпространена.
Към автора, започни да учиш прогресии за planche.
26.05.12
15:47
Много рядко ще видиш лостаджия с добри гърди, за плувци да не говорим.
Ханибал,не че нещо ... http://www.hostagemusick.com/han.jpg
Казах много рядко, не никога.
Разходи се из няколко училищни двора и ще разбереш за какво ти говоря. Масово се правят само набирания, лицеви и кофички... с които не че не може да се направи добро тяло, но не се постига нивото на работещия върху статичните позиции.
26.05.12
16:00
Да си кажа честно аз добри горни гърди много рядко съм виждал и то на културисти предимно. :D
26.05.12
17:36
Ханибал rulzzzz това не е човек,а машина!!!
26.05.12
18:57
Каква е разликата между “уличен фитнес” / “лостове” и гимнастика?
Нивото най-вече. Рядко ще видиш на двора някой да прави full planche например, почти всичко се изчерпва с набирания, кофи, лицеви, силови и грозни опити за везни.
Работата на халки, когато е последователна, идейна и евентуално с треньор, ти качва силата (и визията) на съвсем друго ниво.
27.05.12
11:49
казано от Georgi Ivanov на 26.05.12, 17:36:
Ханибал rulzzzz това не е човек,а машина!!!
мина му времето на ханибал той беше добър през 2007-2010 сега има мн по-добри от него
Има най-готиното тяло от всички обаче. Не ги следя много нещата по лостовете, но кои са толкова по-добри от него, че не се сещам.
ZEF е луд доста...