Спад на мускула в гърдите

26.05.12
08:58

Здравейте! Ходих на фитнес около 6 месеца , но сега започнах на лостчета и макар долна гърда да се развива , като цяло гърдите разко започнаха да се смаляват ( имам чувстовто ,че това е заради нетренирането на горна гърда) . Ям си както преди-без глупости, гледам винаги да имам 4-5 яденета с поне 40 гр протеин в храната . 176 см съм и 68 кг тежа. Тренировачната ми програма е през ден:
4х10-11 Набирания широк надхват с 10кг
4х10 Кофи с 13кг
4х10 Набирания с вирок подхват
4х20 Лицеви с крака качени на 2ра стълба
1 Табата с клекове
И някой път добавям и лицеви на успоредката .
Моля изкажете си мнението къде бъркам . Мерси предварително!

GI

26.05.12
09:09

Може да си започнал да чистиш подкожните мазнини?

26.05.12
09:34

Може да , макар че аз и преди бях с нисък процент подкожни мазнини ( 6те плочки бяха изкарани ), но винаги може и повече . В такъв случаи трябва да наблегна на повече храна .

Горните гърди не правят гърдите,а средната и долната част.За пример давам плувците,гимнастиците и лостаджиите.

Поздрави !!

26.05.12
15:41

Точно горните гърди дават добра форма на раменния пояс. Много рядко ще видиш лостаджия с добри гърди, за плувци да не говорим. При гимнастиците е друго нещо вече.

Неразвита горна гърда и добре развита долна... това е много гадна комбинация. И много разпространена.

Към автора, започни да учиш прогресии за planche.

Много рядко ще видиш лостаджия с добри гърди, за плувци да не говорим.

Ханибал,не че нещо ... http://www.hostagemusick.com/han.jpg

26.05.12
15:51

Казах много рядко, не никога.
Разходи се из няколко училищни двора и ще разбереш за какво ти говоря. Масово се правят само набирания, лицеви и кофички... с които не че не може да се направи добро тяло, но не се постига нивото на работещия върху статичните позиции.

Да си кажа честно аз добри горни гърди много рядко съм виждал и то на културисти предимно. :D

26.05.12
16:02

И съвсем не е случайно това.

GI

26.05.12
17:36

Ханибал rulzzzz това не е човек,а машина!!!

Каква е разликата между “уличен фитнес” / “лостове” и гимнастика?

26.05.12
19:44

Нивото най-вече. Рядко ще видиш на двора някой да прави full planche например, почти всичко се изчерпва с набирания, кофи, лицеви, силови и грозни опити за везни.

Работата на халки, когато е последователна, идейна и евентуално с треньор, ти качва силата (и визията) на съвсем друго ниво.

казано от Georgi Ivanov на 26.05.12, 17:36:

Ханибал rulzzzz това не е човек,а машина!!!

мина му времето на ханибал той беше добър през 2007-2010 сега има мн по-добри от него

27.05.12
12:26

Има най-готиното тяло от всички обаче. Не ги следя много нещата по лостовете, но кои са толкова по-добри от него, че не се сещам.

ZEF е луд доста...

27.05.12
21:39

На Ханибал църната кожа много допринася за външния му вид.Боядисай Денис Минин черен като въглен и ще видиш,че ще изглежда доста по-корав от Ханибал.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1