27.05.12
03:34
Някой ползвал ли е продуктите им.Като цени ме устройват, но за качеството нищо коонретно не съм чул.Ако някой е ползвам или знае да сподели.Благодаря
27.05.12
19:24
Два пъти съм купувал цитрулин малат от тази марка. Доволен съм, но имам впечатления само от този техен продукт. Останал съм с впечатление, че марката е на приемливо средно ниво.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.05.12 19:24.
Още една от марките фантоми, които се продават само и единствено в България с напълно неизвестен произход ;)
27.05.12
23:09
Попринцип окото ми хванаха Цитрулин малата и Аргинина като цена.Но едвали ще рискувам с аргинина.По-скоро цитрулина щом кольо е останал доволен.
Човече, тия дори сайт нямат! 100% става въпрос за поредната БГ фирма препакетираща в мазе суровини от Keтай, със съответната надценка и въпросителни в контрола над дейността.
По-добре пазарувай в от бълкпаудърс или др такъв сайт - към 1/3 до 1/2 по-евтино, и с доказано качество. Или от Ибей - мн търговци предлагат лабораторен сертификат. Тия от мазето - усмивки. :D
Пионер в бизнеса “от мазата” май е Карабиберов - пакетирал китайска суровина в мазе под марката Biofit, после продавачите му казвали че е американска. Виждал съм опаковка в нета - на английски, пълна с правописни грешки :D
Та тия явно са подобни.
28.05.12
03:47
Еми на мен попринцип не ми се занимава с поръчки от чужбина.Гледал съм цените и не са с много по евтини от тука като гледам.Досега не съм правил поръчки и сигурно ще са разправии.А пък и аз не взимам по много.За хора които зимат по 4-5 неща може да им излезне далавера ама аз в месеца взимам по 1 нещо макс 2 ...