27.05.12
18:36
Здравейте решил съм да взема следните няколко продукта за покачване, според вас как да ги разпределя при приемането им.
Стаж 2 години, на 21 години съм, 75 кг, 185 см.
Протеин - 100% Whey Gold Standard
Гейнър - Muscle Juice Revolution 2600
Въглехидрати - NOW Foods Carbo gain
Като гледам какво мислиш да приемаш и си мисля,че смяташ да думкаш добавки,да чакаш всичко на тях и да не се храниш както трябва.Дано да бъркам ,защото ще е жалко ако е така...
Протеина сутрин след ставане и след тренировка.
Мнението беше редактирано от NiKolay на 27.05.12 19:36.
27.05.12
20:22
Храната е достатъчно много и качествена заедно със цикъла който правя в момента, благодаря все пак. Имам въпрос главно към Гейнъра и въглехидратите!?
Мнението беше редактирано от Боби Фирипов на 27.05.12 20:24.
Ако имаш перфектен режим.. полза ще усещаш дори и само от една изядена хлебарка в повече. Иначе добавките ги пий когато искаш, по колкото по искаш.. няма никакво значение. : }
Храната е достатъчно много и качествена заедно със цикъла който правя в момента, благодаря все пак.
Щом храната ти е на ниво ,за какво ти е тогава NOW Foods Carbo gain или предпочиташ изкуствените въглехидрати пред храната? Ти си знаеш все пак ,но ето ти моята препоръка:
Сутрин на гладно пий доза протеин.
Преди тренировка отново пий от голда.
След тренировка вземи гейнара! От него може да пиеш и като заместител на едно хранене.
За NOW Foods Carbo gain няма да коментирам ....
П.П. Никога не сам виждал ИСТИНСКА полза от гейнари,затова моя съвет е да ги изключиш от режима си и да си помислиш за нещо друго в твоя случей креатин примерно.
Освен след тренировка друго време за прием на гейнър няма(лично мнение)! А и по-добре декстроза в пъти по-евтино излиза. И колко да ти е качествено яденето при наличието на два източника на допълнителни въглени?
28.05.12
09:50
Вземи или Carbo Gain, или гейнъра - да купуваш и двата продукта е меко казано глупаво. А ако искаш да постъпиш разумно и ефективно - не взимай нито един от тези два продукта. Въглехидрати и калории можеш да си набавяш много лесно и евтино чрез храна.
Боби ,слушай какво ти казваме и докато не си ги купил се откажи .Това е пълна загуба на пари.Даже и протеина ако смениш с някой на фарма уей или на синтракс ще е много по добре,но ако си решен да е този ..ОК.Махай гейнарите И ДВАТА и вземи амино или/и креатин вместо тях.