27.05.12
20:10
Здравейте!
Ще се опитам да бъда максимално конкретен - не спазвам точно режима си, а се храня през около 2-3 часа с храната, която пише да приемам, но пропускам някои елементи. Един примерен мой ден:
След ставане: шейк (мляко 300мл, 2 банана, гейнър)
Хранене 1 (30 мин след ставане): Кисело мляко 2-3%, 100 гр (или повече) овесени ядки
Хранене 2: Пилешко месо, картофи, лук, зехтин, салата от зеле и моркови
Хранене 3: 160 грама фъстъци (добре ли ще е ако сложа вторият шейк за деня тука?)
Хранене 4: Пилешко месо, картофи, лук, зехтин, салата от зеле и моркови
Хранене 5: Извара/Мляко - понякога и двете
Така се храня, защото това са основно продуктите, които мога да си позволя. Как ви се вижда и набавям ли си достатъчно калории за да съм в калориен излишък (+300 г/д)? Количеството - гледам да ям повече от пилешкото и картофите.
18 г, 188 см, 66 кг. Ектоморф
Темата беше редактирана от Insane M на 27.05.12 20:13.
Откъде да знаем ние дали си в излишък и колко точно е той след като нито си уточнил какви количства месо, картофи и ориз поемаш нито знаем по колко пъти и как тренираш през деня.
Аз вчера преди лягане ядох 400гр извара със 100гр бадеми, дали ми беше достатъчно или ми дойде в повече ти как мислиш?
28.05.12
10:14
казано от Insane M на 27.05.12, 20:10:
Здравейте!
След ставане: шейк (мляко 300мл, 2 банана, гейнър)
Хранене 1 (30 мин след ставане): Кисело мляко 2-3%, 100 гр (или повече) овесени ядки
Само се тъпчеш,ама и ти не знаеш защо.Остави бананите или гейнъра за след тренировка.Тва след ставане го махни.
Мнението беше редактирано от Александър Илиев на 28.05.12 10:16.
казано от Георги на 28.05.12, 10:14:
Откъде да знаем ние дали си в излишък и колко точно е той след като нито си уточнил какви количства месо, картофи и ориз поемаш нито знаем по колко пъти и как тренираш през деня.
Аз вчера преди лягане ядох 400гр извара със 100гр бадеми, дали ми беше достатъчно или ми дойде в повече ти как мислиш?
Прав си, моя грешка :) Пилешкото гледам да не пада под 200 грама на ядене, картофите към 100 грама, а изварата - 200-300 грама.
29.05.12
02:30
Седни и ги сметки. Повече от 20 минути няма да ти отнеме. С мързел не става.
Ще ти дам следния съвет: При ръст от 188см и тегло 66кг имаш една единствена цел и тя е покачване на активното тегло. Няма нужда да смяташ с калкулатора всяко нещо което приемаш колко В/Б/М съдържа и как това ще ти се отрази на режима и дали си в излишък. Достатъчно е да се храниш по 5-6 пъти на ден като във всяко хранене се стремиш да имаш около 200гр. месо, риба, извара или пък 4-5 ЦЕЛИ яйца. Също така се стреми във всяко едно хранене с изключение на последното където е изварата да имаш комплексни въглехидрати(картофи, ориз, овесени ядки и др.) Към изварата преди лягане добави 100гр фъстъци, а не след обяд. Там където са ти фъстъците може да сложш киселото мляко и овеса, а на закуска 4-5 яйца с купичка овес отново. И да не забравяме мазнините те ще ти дават енергия през деня за да трнеираш здраво и да се чувстваш добре, а и ще ти гарантират, че си в калориен излишък. Веднъж съм ти обяснявал вече за мазнините и тестостерона няма пак да го правя. И най-важното тренирай тежко с правилна техника.
Мнението беше редактирано от Георги на 29.05.12 13:00.