28.05.12
10:32
Здравейте , на някои от вас може да ви се стори глупав или странен въпроса ми ,обаче той ме гложди от доста време.Всички знаем за ориза и за неговите свойства като хранителен източник,но аз се питам когато става дума за хранителна характеристика на 100 грама дали се има в предвид ориз в сурова форма или приготвен по някакъв начин ,защото знаем ,че когато ориза се вари да кажем, той попива доста вода и става по-тежък.Или въпроса ми е : За коя форма на ориза (суров или варен) се отнася хранителната му стойност ?
Модерация: Моля сложете подходящо заглавие на темата си!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 28.05.12 10:42.
28.05.12
10:41
#1
Този въпрос е коментиран многократно.
По подразбиране съставът се отнася за храна в суров вид.