13.03.12
18:32
Сега навлизам в материята затова давайте предложения какво да закусвам, обядвам и вечерям, също храната и кога е по-добре да ям например яйца, сутрин, обед или вечер. Ще ви бъда много благодарен, ако ми помогнете!Също така за сега ходя на фитнес само Понеделник и Петък (Като вдигна поне още 10кг ще започна и Сряда), като правя както силови така и аеробни упражнения (предимно скачане на въже, рядко бягане)!
*Цел:
-Качване на 15 килограма. (в момента съм 70кг.)
*Бележки:
-Имам бърз метаболизъм.
#Режим: Моля Ви давайте вашите предложения за това храна и по кое време трябва да ям за да попълня менюто. Ще ям по 5 пъти на ден.
1*05.20часа -
2*10.00часа -
3*14.00часа -
4*17.00часа -
5*20.00часа -
ИЗЧИСЛЕНО ОТ ФОРМУЛИТЕ ВЪВ ВАЖНАТА ТЕМА
#Калориен баланс, RMR, Подкожни мазнини, Излишък, Активно тегло, Активност, В:Б:М
*RMR - 1827.6 калорий
*Калориен баланс - 2513 калорий
*Излишък - 2513 + 300 = 2800 калорий
*Активно тегло - 67.5кг от 70кг
*Подкожни мазнини - 2.5кг, 3.6% - Наистина нямам почти никакви мазнини!
-В:Б:М
*Въглехидрати - 350 гр на ден
*Белтъчини - 210 гр на ден
*Мазнини - 60 гр на ден
Съотношението В:Б:М ще е 50;30;20.
#Жизнена дейност:
-Активен: 05.00 - 20.00 часа +15часа
-Неактивен: 20.00 - 05.00 часа +9часа
=24часа
Темата беше редактирана от Илиян Димитров на 07.11.13 12:46.
За какво са ти тези вафли, рула и тем подобни в режима ?
Мнението беше редактирано от NIKOLOV на 13.03.12 19:11.
13.03.12
19:29
—-
Мнението беше редактирано от Илиян Димитров на 14.03.12 15:03.
А на мен 110 грама са ми въглехидратите за 3 дни.
Ти сериозно ли искаш да качиш две торби мас по тялото си с тия количества хляб, захар, картофи, вафли и подобни?
13.03.12
19:50
Поне 15кг. трябва да кача. За 185см 70 кг е много малко за едно лято пораснах толкова, че сега не мога да наваксам с килограмите а и започвам активно ходене на фитнес!
13.03.12
22:00
Добре да попитам тогава мазнините могат ли да се обърнат в мускулна маса? Също ще заменя вафлите и бисквитите с нещо тестено, ще махна и сладкото от десерта, но компота ще го оставя дори ще си правя от Дюли ще си варя без захар, защото като ги ям сурови дори когато са хубаво узрели пак ме дразни корема след това!
13.03.12
22:02
Благодаря ви за отзивите и критиките чрез които да си изградя един добър хранителен режим.
Ами на мен като ми се дояде сладко ям мед или натурален шоколад... пробвай и ти.
13.03.12
22:44
Бе то хубаво хранителен режим, но поне да беше прочел за различните храни и съответно за хранителните режими, че с тези ФаФли, като гледам ти е доста мътно.
Ето ти два линка за размисъл и си пусни следващия пост, когато вече си поне от части наясно с това, какво ядеш.
http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi
http://www.bb-team.org/hranene/statii/za/hranene-101
14.03.12
05:45
казано от head_hunter на 13.03.12, 22:44:
http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi
http://www.bb-team.org/hranene/statii/za/hranene-101
Прочетох ги. Сега ще пробвам две седмици по този режим и след това ще съобщя колко съм качил или не съм.
Мнението беше редактирано от Илиян Димитров на 14.03.12 05:53.
Това не е режим, а катастрофа! Няма да качиш грам мускул, само сланина. Нямаш си и най-малка представа какво представлява здравословното или спортното хранене. А на всичкото отгоре се опитваш да убедиш хората, които ти дават съвети, че ти си прав. Къде ги видя тия 210 гр. белтъчини в храната си. Малко се съмнявам да изяждаш кило месо за деня четяйки разсъжденията ти за ползите от вафлите. Сядай да четеш сериозно само това ще ти помогне това е единствения съвет, който можеш да получиш.
Мнението беше редактирано от Георги на 14.03.12 08:46.
14.03.12
14:11
казано от Георги на 14.03.12, 08:38:
Това не е режим, а катастрофа! Няма да качиш грам мускул, само сланина. Нямаш си и най-малка представа какво представлява здравословното или спортното хранене. А на всичкото отгоре се опитваш да убедиш хората, които ти дават съвети, че ти си прав. Къде ги видя тия 210 гр. белтъчини в храната си. Малко се съмнявам да изяждаш кило месо за деня четяйки разсъжденията ти за ползите от вафлите. Сядай да четеш сериозно само това ще ти помогне това е единствения съвет, който можеш да получиш.
Не убеждавам никой а това 210гр си го сметнах по формулите не съм казал, че приемам по толкова белтъчини. Също в началото съм написал, че не съм много запознат и сега навлизам в материята затова давайте предложения какво да променя в храната и кога е по-добре да ям например яйца, сутрин, обед или вечер. Ще ви бъда много благодарен, ако ми помогнете!
Сега целта ти каква е не разбрах?Никой няма да седне да ти напише менюто.Знам,че те мързи да четеш,но все пак направи минимални усилия да се запознаеш с това как се качват килограми,има сума ти статии в сайта.Като ти гледам менюто ,ти имаш 15-20 филии хляб,това ти е цял хляб,че и повече.Ако целиш да ставаш бъчва...продължавай в същия дух!Дори може да преместиш всичките филии преди сън,белкем ти дойде акъла...
14.03.12
15:01
Слаб съм за ръста си искам да кача 15 кг, но не мазнини. Прочетох доста неща прочетох и всички режими на хранене и други теми свързани със здравословната храна, но все пак Моля да ми помогнете да си изградя меню.
Щом имаш бърз метаболизъм не е проблем ако ядеш вафли и шоколат щото си ектоморф. Гледай да ядеш поне 300 400г въглехидратни храни като ориз овес. 160г белтък на ден. И ако искаш да качих 15кг бързо максимум 5кг от тях ще са мускул ама няма как. Всеки качва мазно заедно с мускула просто зависи какъв тип си. Но по принцип сладкиши един път в седмицата се ядат.
Мнението беше редактирано от Иванич на 15.03.12 19:35.
28.05.12
11:45
Може да затворите темата или направо я изтрийте.