27.05.12
20:39
Ето я и нея за тези, които не са запознати : http://www.evropea.com/bran_galette_sugar.html
Но с малко експериментиране вместо:
Лъжица и половина овесени трици да сложа лъжица и половина фини овесени ядки
Вместо изкуствен подсладител да сложа малко прясно мляко.
И последните въпроси ми са
Може ли ПО МОЯ НАЧИН да си я приготвя за след закуска, например за 10часа, като му прибавя мъничко сладко от ягоди или круши? Имайте предвид,че целя отслабване ?
казано от NRG на 27.05.12, 20:45:
Към грешна диета си се насочила. Смени я ! Ако се чудиш защо, попитай защо ?
Защо?
Не смесвай плодови захари с белтъчини, като за начало. Не казвам да не хапваш, просто не са най-удачната комбинация.
казано от Strelok91 на 27.05.12, 20:54:
Не смесвай плодови захари с белтъчини, като за начало. Не казвам да не хапваш, просто не са най-удачната комбинация.
Благодаря. А ако махна тези сладки от плодове.. може ли да си похапна 1-2 палачинки, ако искам да изчистя подкожните мазнинки?
Нисковъглехидратната, високопротеинова диета, без да е високомазнинна, е пълно недоразумение. Ако искаш адекватна НВД разгледай форума на spidersport.
28.05.12
09:23
Не препоръчвам диетата на Дюкан. Преди 4 години я правих, да свалих много (за около 3 месеца 35 кг), но това въобще не е добре. Нито си личаха толкова много (кожата не можеше да се стегне толкова бързо), нито беше правилният начин за сваляне на килограми. След тази диета ми се появиха и доста проблеми с корема. Храните, които не са в нея не можех и да си ги помисля да ги ям след диетата. Хапнех ли нещо различно ми се подуваше корема, почваха едни болки, червата ми къркореха (звуците бяха доста неприятни). С времето успях да накарам коремът ми да привикне към тези храни, но беше трудно. И сега понякога се получава такова подуване, но е по-рядко.
НВД е идеална за сваляне на килограми. Вярно, няма да сваляш бързо,но поне ще сваляш правилно и здравословно, а здравето е най-важно.
28.05.12
18:13
Защо всички се насочвате към НВД за сваляне на килограми?Кое толкова не харесвате у въглехидратите?Какъв е проблема да се ядат въглехидрати до обяд, до около 15-16 часа, примерно?
ПП:Въпроса ми е сериозен, не се заяждам и очаквам сериозни доводи..Мисля да си го сложа това във подпис вече...