Какъв ще е ефекта от протеина ако го пия след тренировка

26.07.05
17:01

мисля да пия Pro Gold 90

SP

26.07.05
17:06

Ми то по-принцип се пие след тренировка ама първо пиеш прости въглехидрати и 15-30 мин след това протеина и т’ва е.

26.07.05
17:47

По принцип този протеин е “нощен”, ама като няма друго пий от него и след тренировка. При всички положения ще е по-добре от нищо.  :D

26.07.05
17:48

Значи в момента пия креатин, мед и гейнър след тренировка, но реших да поразнообразя малко

26.07.05
19:11

Хора взех си Pro GOLD 90 на нитрум и искам да ви питам взех си го при положение че немога да си набява белтачините и съм на НВД пък и за мускулна маса аз колкот я нямам и при твя НВД да спадне още  та искам да ви питам дали става за НВД  и на какви дози да го зимам при положение че сам 60кг на 16год. 183-4см висок  пък и пеше че е белтъчен протеин плс кажете ?

SP

26.07.05
19:19

[quote author=“Kang”]Хора взех си Pro GOLD 90 на нитрум и искам да ви питам взех си го при положение че немога да си набява белтачините и съм на НВД пък и за мускулна маса аз колкот я нямам и при твя НВД да спадне още  та искам да ви питам дали става за НВД  и на какви дози да го зимам при положение че сам 60кг на 16год. 183-4см висок  пък и пеше че е белтъчен протеин плс кажете ?

Дозировката е на етикета!!! Както и белтъчното съдържание и би трябвало сам да прецениш дали става за НВД. Не всеки във форума знае к’во съдържа този протеин!

27.07.05
02:26

Добре де тук пише дневна доза за човек с телесна маса 75-80кг е 65гр.  въпроса ми е дали се пият на веднъж тези грамове или на 2-3-4 пати на ден  ?  И при положение че аз сам 16год. 60кг. Висок 183-4см. по колко грама на ден да пия  ?

27.07.05
07:13

[quote author=“Kang”]Добре де тук пише дневна доза за човек с телесна маса 75-80кг е 65гр.  въпроса ми е дали се пият на веднъж тези грамове или на 2-3-4 пати на ден  ?  И при положение че аз сам 16год. 60кг. Висок 183-4см. по колко грама на ден да пия  ?

Човешкият организъм не може да усвои повече от 30-40 грама белтъчини накуп. Пий на два пъти по 30-35 грама прах на ден и си готов (след трен и вечер).  :D

27.07.05
08:13

Какво означава “нощен” протеин, в случай че моята тренировка свършва в 19.30 часа одачен ли е този протеин

SN

27.07.05
09:58

абе хора човекът ви пита какъв ще е ефекта от протеина ако го пие след тренировка а не дали трябва и дали не трябва темата стана много офф-топик  :evil:

CR

27.07.05
10:18

Протеинът трябва да се пие след тренировка за да може организма да се въстанови по-бързо. Не е задължително да се пие с прости въглехидрати, но в този случаи ще се усвои по бавно. Ефекта е .... знаете че протеина е хранителна добавка и с мн ПАПАНЕ той ти помага по-барзо да качиш маса.

27.07.05
14:00

[quote author=“der_meister”][quote author=“Kang”]Добре де тук пише дневна доза за човек с телесна маса 75-80кг е 65гр.  въпроса ми е дали се пият на веднъж тези грамове или на 2-3-4 пати на ден  ?  И при положение че аз сам 16год. 60кг. Висок 183-4см. по колко грама на ден да пия  ?

Човешкият организъм не може да усвои повече от 30-40 грама белтъчини накуп. Пий на два пъти по 30-35 грама прах на ден и си готов (след трен и вечер).  :D

Е добре значи при моето положение да пия 30-35гр след тренировка и половин или един час преди лягане 30-35 таи ли да разбирам че трябва да го приемам ? при моето тегло и години ?

30.07.05
09:24

[quote author=“Kang”][quote author=“der_meister”][quote author=“Kang”]Добре де тук пише дневна доза за човек с телесна маса 75-80кг е 65гр.  въпроса ми е дали се пият на веднъж тези грамове или на 2-3-4 пати на ден  ?  И при положение че аз сам 16год. 60кг. Висок 183-4см. по колко грама на ден да пия  ?

Е добре значи при моето положение да пия 30-35гр след тренировка и половин или един час преди лягане 30-35 таи ли да разбирам че трябва да го приемам ? при моето тегло и години ?

пич най важните хапвания са рано сътрин и след трен понеже тогава тялото ти най много се нуждае от храна за да се строи :D за протеина ... аз го пия по 35-36 грама не повече 8) след трен го пия с глюкоза 45 грама а преди лягане ... нема смисал да пиеш спецялен протеин (яйчен или соев демек)по добре си земи една сутватка мен много добре ми деиства тая на нутрим :twisted: и преди лягане я пии разтворена в мляко така протеина ще се остоява по бавно почти през цялата нощ и много наблягаи на закуската .... без нея ще постигнещ много по малко с 2 думи казано ... на ден требе да имаш поне 6 хапвания

хайде успех :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1