28.05.12
22:05
Днес си купих кутия Pure Nutrition - BCAA Blast.
След като махнах, фолиото което задържа капака иго развъртях, видях че част “тапата” на гърлото е отпечатанана и кутията е пълна под половината. Качил съм снимка на кутията снимка. На заден фон е капачката със фолиото.
За съжаление, нямам с какво да измеря теглото на кутията.
Темата беше редактирана от Мирослав Василев на 28.05.12 22:18.
28.05.12
22:11
Толкова бяха пълни и тези, които съм взимал.
28.05.12
22:16
Много обичат да прават големи кутии и да ги пълнат наполовина.Не Pure Nutrition точно, ами за почти всички производители на хранителни добавки
28.05.12
22:17
ок, благодаря :)
28.05.12
22:17
Нормално ми се вижда, при мен също кутиите са запълнени до такава степен.
Споко, всички са толкова пълни, ако все пак се съмняваш, вземи един съд, подсуши го добре и отброй 75 мерителни лъжички ;) Толкова дози има в една кутия.
28.05.12
22:22
Щом е нормално, да е толкова, нямам други съмнения. Мерси за бързите отговори.
28.05.12
22:39
Здравейте,
няма повод за притеснение. Голяма част от производителите на хранителни добавки използват този маркетингов похват. Когато се използва по-голяма кутия имаме по-добър “shelf presence” или продуктите се виждат по-добре когато са изложени на рафта в магазина и съответно заемат повече място.
Дори откровено мога да заявя, че вече много рядко се наблюдава кутия да бъде пълна до горе. :)
28.05.12
23:10
Така е прави си.Но е много скапано това.Неможе кутията да е тройно по-голяма от необходимото.Лично аз повече харесвам по малките кутии като джакед примерно макар че доколкото си спомням и той не беше догоре ама пак по-добре тя вече там няма накъде да става по малка кутията.
В Германия имаше промени в законите заради тези трикове. Всеки си подсъзнателно си вика “ихаа кирия виж ква голяма кутия” :)
29.05.12
00:30
Здравейте,
няма повод за притеснение. Голяма част от производителите на хранителни добавки използват този маркетингов похват. Когато се използва по-голяма кутия имаме по-добър “shelf presence” или продуктите се виждат по-добре когато са изложени на рафта в магазина и съответно заемат повече място.
Дори откровено мога да заявя, че вече много рядко се наблюдава кутия да бъде пълна до горе. :)
Ако кутията не беше отворена нямаше да вдигна тема. Аз мен вариантите са 2 в момента.
1. не добре запечатана кутия от производител.
2. намеса по веригата производител > краен клиент.
Като потребител, за сега мисля, че единичен случай. Разбирайки, че може да съм попаднал на изкючение.
Кутия >>> хартиена бленда >>> Капак >>> Найлоново фолио
Понякога при термично затваряне на продуктите се случва хартиената бленда да залепне по-силно за капака, отколкото за самата кутия. Площта е много по-голяма и е логично да става така при слаби лепила.
Защо става така ?
Защото за да полепне фолиото по капака се използва въздух с висока температура, който да го размекне - това често размеква и лепилото. Това не е причина за съмнения, че продукта ти не е бил затворен добре и че не става.
пс* Пюър не са производител.