Отслабване

28.05.12
17:19

Аз съм момче на 13 години, 1,70-72см , 66кг. Искам да отслабна колкото се може по-бързо, но до 20 юни някъде. Вече съм го взел на сериозно и си направих план за седмицата. Понеделник колективен спорт, вторник крос в една близка горичка, докато си слушам любимата музика, сряда пак колективен спорт, четвъртък и петък крос. Вкъщи лицеви опори правя постоянно, защото се превърнах в голям “фен” на тях и ги правя без проблем, макар че съм дебел. Искам да намаля гърдите си, да махна паласките, да смаля ханша и бедрата. Общо взето в цялото тяло. Искам от вас да ми препоръчате хранителен режим и по-точно какво да ям до 15-20 юни, за да отслабна максимално. Искам да сваля поне 60кг, защото имам известна степен мускулна маса, ама не искам и да ставам манекенка.

Писал съм и преди, но всички ми казват, че съм мноого малък и не е добре да спазвам диети. От това няма полза за мен, искам просто да сваля тези килограми и да се отдам на спорта, защото много обичам футбола и волейбола, а тези килограми ми пречат. Да не говорим какъв срам е през лятото, а и когато съм сред други хора. Не е приятно да те наричат танк или по друг начин. Точно заради това искам да отслабна.

28.05.12
17:27

Ако имаше начин за 20 дни да свалиш излишните килограми, аз щях да го знам със сигурност и да ти го кажа.
Бягай сутрин или вечер, оптимално темпо, по 30-40 мин, ако се налага да почиваш повече от 2 мин, увеличи времето.
Не яж тестени изделия, сладко под формата на вафли и торти, сухи пасти и т.н., не пий газирано, както и сокове от магазина, не яж преработени меса. Опитвай се да ядеш главно готвената вкъщи храна, месо, яйца, извара, овесени ядки с кисело мляко за закуска, ако щеш.. и понеже явно килограмите са ти в повече, ако издържиш с бягането, няма да се учудя за 20-ина дена да свалиш дори и 6-7кг.
Успех!

28.05.12
17:30

Благодаря. Преди съм бягал и почивам по 1-2 минути на обиколка (обиколката е към 0,5-1км). Отскоро разбрах, че трябва да се бяга с постоянно темпо, а преди ту бързо-ту бавно и се изморявах много без особен резултат. Искам само да попитам дали мога да ям ръжен хляб ? И може ли да ми дадеш примерна закуска за 2 седмици (ден за ден), стига да ти се занимава де.

Мнението беше редактирано от vol7age на 28.05.12 17:31.

28.05.12
18:00

Лично бих ти препоръчала да редуваш така;
3 дни ядеш за закуска 2-3 варени яйца, 50гр извара + някакъв зеленчук, може и месо 50-60гр
2 дни ядеш 50-60гр овесени ядки с кисело мляко

28.05.12
18:06

Благодаря много ! От утре почвам.

28.05.12
18:28

на 13 г последното нещо което трябва да правиш е диета.Яж си нормално,а не прекалявай и с повече тренировки нещата ще се наредят.

казано от vol7age на 28.05.12, 17:19:

Искам да сваля поне 60кг, защото имам известна степен мускулна маса, ама не искам и да ставам манекенка.

Искаш да свалиш 60 кг или да стигнеш 60?
Трудно ще е да свалиш до 20юни описаното.3 кила максимум и то вода.Защо се сещате за тялото си когато дойде лято?

28.05.12
23:23

Нали в тая тема преди близо месец ти направихме примерен режим. Какво се мота толкова време, че си на същите килограми?
Смяташ, че ще ти се каже нещо кардинално различно за да отслабнеш магически ли?

Мнението беше редактирано от Smile на 28.05.12 23:25.

29.05.12
07:39

казано от Smile на 28.05.12, 23:23:

Нали в тая тема преди близо месец ти направихме примерен режим. Какво се мота толкова време, че си на същите килограми?

Нямаме финансови възможности ? Не мога да си купувам такива неща всеки ден. Вече мога, но като прегледах всичко и се обърках тотално.

30.05.12
20:04

казано от Smile на 28.05.12, 23:23:

Смайл, извинявай за игнора, но наистина нямахме възможност нашето семейство, а и бях засипан с учене т.е. няма време за упражнения. Свалих 1 кг за 2 седмици и се отказах. Сега вече започва лятото, имаме възможност и ще комбинирам съветите от тази и предишната тема.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1