Малко специфичен въпрос за фетбърнър

29.05.12
01:47

Здравейте,

Какъв фетбърнър бихте ми препоръчали при следната ситуация.
Август 2011 бях 143 килограма, с диета и умерено кардио в момента съм 96-7 килограма.
Не ходя на фитнес.

Все още спазвам сравнително НВД диета, но от декември до сега съм свалил от 105 на 96-7 килограма, т.е. имам забавяне. или както се нарича плато, пък и май си похапвам повечко ;Д

Та, реших да взема фетбърнър.
Но, не незнам какъв точно. Не искам някой агресивен термален фетбърнър, искам нещо безопасно и относително ефективно.
Парите са без значение.

Поздрави.

29.05.12
08:53

Харесай нещо, к’во да е, но от Декември до сега са  6 месеца, ще трябва да смениш режима. Едва ли бърнъра ще помогне.

29.05.12
09:02

казано от Phrozen One на 29.05.12, 01:47:

Все още спазвам сравнително НВД диета, но от декември до сега съм свалил от 105 на 96-7 килограма, т.е. имам забавяне. или както се нарича плато, пък и май си похапвам повечко ;Д

Със свалянето на килограми храната трябва да намалява ако искаш да продължиш да сваляш.Това май си похапвам повечко е отговора за мен.За бърнъра са ти отговорили.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 29.05.12 10:28.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1