28.05.12
21:28
Здравейте! Нов съм и се извинявам ако темата не е на точното място. Та въпросът ми е: Можете ли да ми препоръчате фитнес зала в Слънчев бряг. Говоря за най-обикновен фитнес, може да не е въобще модерен. Тренировката да е под 5 лева.
ПС: Видях, че има подобни теми, но са от преди 3-4 години. Благодаря предварително!
28.05.12
21:32
Дам, предстои ми лагер и ще ми бъде интересно дали има там зали освен тези към хотелите, които най-вероятно ще са скъпички.
П.С. - В хотел Кубан имало хубав фитнес разбрах.Току що разбрах и че в хотела в който ще бъда и аз има фитнес, който бил средно ниво.Хотела се казва Сън Палас.
Мнението беше редактирано от Виктор Стойчев на 28.05.12 21:36.
Най-добрият, който съм посещавала, се намира на гърба на бизнес центъра, в който се помещава офис на м-тел.
Зад него има хотел, по-точно апартаменти (няма наименование) и на гърба му с изглед към задната улица, се намира фитнеса.
Не е скъп. Тренировката е 3лв.
Имам спомен, че някаква акула май беше изобразена на фитнеса...
Мнението беше редактирано от Miyu на 28.05.12 21:39.
28.05.12
21:39
След балната вечер, миналата година ходихме в Сън Палас и не бях впечатлен от фитнеса. А информиран ли си ако си служител на хотела дали може да ползваш фитнеса безплатно или поне някаква отстъпка?
28.05.12
21:58
Зад него има хотел, по-точно апартаменти (няма наименование) и на гърба му с изглед към задната улица, се намира фитнеса.
зад тази сграда ли ?
кристал
казано от vladimir vasilev на 28.05.12, 21:58:
зад тази сграда ли ?
кристал
Не. Много, много по-надолу, към Карлово и Калофер.
Апартаменти продадени на чужденци, не за персонал.
Иначе се сещам за фитнеса зад кристал, но на мен не ми хареса.
Мнението беше редактирано от Miyu на 28.05.12 22:12.
Тренирал съм във всички зали в Слънчев Бряг.
Най-добро впечатление и приятелска атмосфера имаше във фитнеса на Шато Валон. Намира на пресечка от главния път и околовръстното. Завива се от кръстовището, където е хотел Перла. Момчето зад бара е точен, трениращите там също. Имам само хубави спомени от там.
Изкарал съм над година в карти в заличката и цените бяха едни от най-добрите в “курорта”. Имат всичко, като база уреди !
Поздрави на Ивчо !
29.05.12
21:09
В хотел “Черно море” http://www.blackseahotel.blogspot.com/ бях ходил във фитнеса им- разнообразие от желязо и почти няма хора (ама ваканцията е, за да си наваксаш с бъркането в носа все пак :D ) и мисля, че с карта беше към 3-4лв тренировката.
Мнението беше редактирано от introducer на 29.05.12 21:09.