11.04.12
20:54
Здравейте , аз съм 17 години, 165 съм висока, тежа 58 кг. Правя си този дневник с надеждата да ме посъветвате дали правилно комбинирам храненето с тренировките си . Иска ми се да смъкна като за начало 4 килограма. Тренирам 5 пъти в седмицата баскетбол и ходя на фитнес . Всяка сутрин правя упражнения за гъвкавост, коремни преси и лицеви опори. Ето и едно примерно меню:
Закуска:мюсли
Обед:парче сирене и филия хляб
След обяд: една вафла
Вечеря:печени картофи,зелена салата и пилешко месо
Приемам всякакви съвети и критики. :)
11.04.12
21:12
Като за начало - промени храната. Съвети за нея - из другите дневници(просто разгледай), всичко го има написано :) Храната ти е малко, а и не е качествена (хляб, вафла). Второ - опиши си тренировките малко по-подробно(фитнес може да е 20 минути на пътечката, а може и да е много други неща ;) ). Сподели и упражненията за гъвкавост(най-малкото може да са интересни на другите :) )
Поздрави и успех! :)
11.04.12
21:24
Ами днес във фитнеса правих упражнения за крака . 15 мин. на велоергометъра , напади с гири като всяка тежи 4 килограма , 3 серии по 15 със всеки крак , мъртва тяга пак със гирите , 3 серии по 15 ,клякане с тежест от 8 кг. , 3 серии по 15.След това по 4 серии по 12 пъти на уредите за крака. И 50 коремни преси.
11.04.12
21:51
Като за начинаещ доста ми харесва тренировката във фитнеса. Какво правиш за гъвкавост?
11.04.12
22:26
1. Наклон напред, без да се сгъват краката. 15 пъти
2. От седнало положение краката прави. Разтваряне на краката встрани. Упражнението въздейства на вътрешната част на бедрата. по 29 пъти със всеки крак.
3. Стоите. Краката са на ширината на раменете. Ръцете са изправени нагоре. Наклони встрани. Упражнението разтяга и намалява талията. 20 пъти
14.04.12
14:10
След като целта ти е да редуцираш теглото най-важен е хранителния режим.Препоръчително е да увеличиш броя на храненията и да намалиш простите въглехидрати .Моя съвет е след 18 да не приемаш никакви въглехидрати.Успех.
29.05.12
21:33
Закуска: овесвни ядки с мед, трици и кисело мляко
Втора закуска: ябълка
Обяд: грах
След обяд : желирани бонбони
Вечеря:пилешко с ориз
Тренировка: каране на колело около час,коремни преси- 48,лицеви опори- 30
Преди тренировка приемам L-carnitine
Мнението беше редактирано от Malka Mishka на 29.05.12 21:38.