Забранени хранителни добавки в Германия!

GI

29.05.12
17:51

Здравейте, да ви кажа какво става днес.Отивам си аз в магазина(за добавки де :П) и иксам да взема за един приятел, добрият стар джак 3д,но продавача ми казва забранен е :( после казвам добре, искам да си взема за мен оксилите про на усп отоговор:
1,3 диметиламиланине предизвиква халюцинации забранен
йохимбине забранен
и още забранени ама не ги помня :@

За джака ми предложи да го сменя с на ефх  к-отик американски каза,че бил даже и по-добър от джака мнения?
А за оксито подобно нещо няма :( идея с какво да го заменя или евентуално как да си го набавя?

Благодаря Ви предварително

Темата беше редактирана от Georgi Ivanov на 29.05.12 17:53.

29.05.12
18:19

То отдавна се говори, че са забранени. Можеш от родната БГ да си ги поръчаш ;) Това K-Otic има не-лоши съставки, но според мен цената му не си заслужава, по-добре MusclePharm - Assault. Заместител на Окси - Cellucor - Super HD доста се говори за него в Хамерика :)

GI

29.05.12
19:03

Ok значи ще си поръчам от България,а сайт можеш ли да кажеш.И основателна ли е забраната?

казано от Georgi Ivanov на 29.05.12, 19:03:

И основателна ли е забраната?

WADA

GI

29.05.12
19:12

Да,това го разбрах,но имах друго предвид дали вреди на здравето и ако да колко силно.Момчето каза,че въпросният 1,3 диметиламиланине предизвиква халюцинации и се води като наркотик в германия,същото и за джака?

Не предизвиква халюцинации, но дава други проблеми. Няма лошо, че е забранен. Всеки олигофрен почна да се друса преди тренировка с DMAA. Ако ти трябва да не си на себе си за да ходиш да тренираш, то въобще нямаш място в залата.

Горното не е към теб. Просто ми се искаше да го кажа. Иначе вземи си нещо кофеиново и комбинирай с тирозин. Предполагам, че ще останеш доволен.

30.05.12
09:19

Германците с право са му казали “ферботен” :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1