Никой не е казал че ще замествам другите храни с прахчета :x Просто ще го добавя към останалата храна .. и не е задължително протеин на прах да е = на заместител.Ето цитирам от тази тема : ЗАКЛЮЧЕНИЕ:
Белтъците на прах (ПРОТЕИНА) са просто силнорафинирана храна. Не могат да заместят обикновената ви храна и не е това целта им. Могат да донесат положителен ефект при добре изградена диета, тъй като ще ви помогнат в определени моменти, в които храната не е подходяща
30.05.12
15:18
вики в последния си пост вече обясних защо протеина на прах е заместител.За тези които не са го разбрали да си го прочетат отново и този път да вложат малко мисъл
казано от Gerrard Liverpool на 30.05.12, 14:32:
протеин на прах = заместител, заместваш месото и други храни с прахчета
Грешка 2! Протеин на прах = добавка, добавяш към храната, когато нямаш физическата, психическата и финансовата възможност за изядеш по 1 кило месо всеки ден!
Протеина е некачествен - преработван е и има подсладители , подобрители и т.н. Да твърдиш обратното е абсурд!
Все едно да твърдиш че захарта е полезна щото е сладка.
Грешка 3! Подобни наивни презумпции минават само в детската градина. Големите хора работят с факти и доказателства! Дай някое в подкрепа, интелект! ;) Да те светна само, че готварската сол, оцета, аспирина, са също подобрители и консерванти и ти гъчиш от тях ежедневно....
Петърчо иди си поиграй с патенцето в банята като никоя не ще да си играе с теб
Хахах, ти нещо май си се размислил за моето патенце? Недей! Пораждаш лоши асоциации :D
А за да не се чудиш за грешка 1:
...
Грешка първа и основна! Че Gerrard Liverpool въобще каза нещо!
П.С. За запетайки няма да говоря в момента, че те в случая са най-малкото зло!
Мнението беше редактирано от Петър на 30.05.12 16:27.
30.05.12
16:33
Господа, най-културно Ви моля да намалите остротата на думите си един към друг и да продължим дискусията в рамките на Добрия тон!
Обръщам се и към двама ви : Моля спрете да се заяждате и запазете Добрия тон както каза Кольо Пияндето и ако имате да си споделите нещо може да го направите на ЛС ;)
30.05.12
22:15
Ами аз честно казано не виждам да съм се заяждал.Аз казах това , което мисля по темата и това е.Проблема е , че на някой егото му е прекалено малко и се опитва да избива комплекси, за което аз НЕ съм виновен.
10.06.13
13:23
Хмм.. Аз имам подобен проблем. Не ям месо (освен риба и агнешко), не ям мазни и пържени храни, а ще кандидатствам във ВВМУ (военна) и ще ми предлагат предимно месо и всякакви други пържени храни.. Там ще съм обречена на глад, тъй като ми е забранено да си внасям храна. Няма да имам проблем с храната, богата на въглехидрати, защото си я обичам, но за протеините.. Прибягвам към протеините на прах. Надявам се да не ми направят проблеми и за тях. Говорих с ЦВЕТИ СИМЕОНОВА от София. Продава протеини. Някой чувал ли е за нея?
казано от Desislava Nacheva на 10.06.13, 13:23:
Не ям месо (освен риба и агнешко),
И как точно това е НЕядене на месо? ;)
12.06.13
10:33
Не ям месо (освен риба и агнешко)...
Явно и аз съм проблематичен - не ям никакво месо. Само свинско и пилешко, де... (giggle)
Прибягвам към протеините на прах. Надявам се да не ми направят проблеми и за тях.
При правилна употреба няма да имаш никакви проблеми.
Говорих с ЦВЕТИ СИМЕОНОВА от София. Продава протеини. Някой чувал ли е за нея?
Цвети Симеонова не я познаваме, но не мисля и че е нужно.
За сметка на това често си говорим за протеинови продукти.