Хранителна добавка за покачване на ММ?

30.05.12
14:31

Така не съм много запознат с добавките ако някой може да ми предложи добавка която да помага за покачване на ММ.Но ако може да не качва кила.В смисъл масата си я имам сега ММ ми треа.Мерси

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 30.05.12 14:33.

30.05.12
15:07

Няма универсална добавка за всякакви хора.Кажи на колко си години,колко си висок, килограми,стаж ?
Ако тепърва започваш няма смисъл от добавки за по нататък ги остави.

30.05.12
16:35

Дай си размера - килограм,височина,години, пол и номер на обувките за да ти кажем (може и без последното :D )

Модерация: БЕЗ такива съвети в този форум!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.05.12 16:38.

казано от MARTO_CSKA на 30.05.12, 15:07:

Няма универсална добавка за всякакви хора.Кажи на колко си години,колко си висок, килограми,стаж ?
Ако тепърва започваш няма смисъл от добавки за по нататък ги остави.

То като цяло няма такава добавка за покачване на тегло.

30.05.12
17:59

Първо се образовай малко, после си купувай добавки, че сега само си хвърляш парите на вятъра.

казано от владимир георгиев на 30.05.12, 14:31:

Така не съм много запознат с добавките ако някой може да ми предложи добавка която да помага за покачване на ММ.Но ако може да не качва кила.В смисъл масата си я имам сега ММ ми треа.Мерси

Значи маса си имаш а?
Ама ти трябва ММ !
Чудно от какво ти е масата тогава:))))))

30.05.12
20:54

Дървена вероятно :)

01.06.12
13:42

мазнина :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1