30.05.12
19:28
Здравейте, моят проблем е че искам да сваля не много килограми, даже по скоро искам само да се изчистя малко като се подложа на диета съвместно със тренировките във фитнеса. Проблема обаче е че във повечето диети има или месо или риба ,а аз не ги ям и двете. Та нека ако някой има някаква идея как хем да изчистя излишните мазнини хем същевременно храната да е достатъчна да ми храни мускулатурата за да не се стигне до там че да сваля мазнините заедно със всичко друго :). Висок съм 1.65 тежа 84кг. Благодаря предварително!
Да свалиш мазнините заедно с кое друго???
Какво тренираш?
Какво ядеш?
Варианти и при двете - много.
Мнението беше редактирано от Margi на 30.05.12 20:53.
Не ядеш риба и месо,защото си решил да бъдеш вегетарианец от скоро или през целия си живот си бил така ? Защото и аз не ям риба и месо и преди време имах проблеми с написаните в интернет диети,тъй като всички те включват месо и риба.За отговор на въпроса ти - щом не ядеш месо и риба наблегни на сирене,яйца,кашкавал,мляко,боб,леща,ядки :)
Яж поне риба и бяло пилешко месо. Моя опит показва, че няма никакъв смисъл да се ограничаваш. Вярно е, че може да имаш морални съображения да не ядеш месо. Само като си помисли човек колко пилета се убиват на ден, за да напълнят супермаркетите, се получава ужасна картина. В повечето случаи и начина, по който ги третират е много жесток. Но... така е в природата... едни изяждат други...
Ако изобщо не ядеш месо (а дори и да ядеш), вземи си някакъв уей протеин на прах.
02.06.12
22:08
Защо не ядеш риба и месо? Много искам да чуя.
Колкото до другото - много големи суроватъчни шейкове и белтъчни храни, като внимаваш да не прекалиш с другите макрота при храните със смесен профил.
20.06.12
00:14
Примерно меню:
1. Овесени ядки + 0.1% прясно мляко + чаша зелен чай (8:30)
2. 1 банан в блендера с изстудено прясно мляко + 1 кафе без захар (11:00)
4. Протеинов Шейк (13:00)
3. 4 яйчни белтъка + 1 жълтък + филия Вита (15:00)
5. Кисело мляко 2% + краствица (изварата също е супер ако ти харесва) (17:30)
.... Не очаквай , кой знай колко разнообразно меню ... Ако ще си трениращ вегетарианец , нямаш много опции... Иначе зарзавати , зеленчуци , треволяци и салати , можеш да си ядеш колкото искаш...
п.с Тофуто е хубав източник на протеин , но соевите продукти са богати на фитоестрогени и аз лично страня от тях...
Мнението беше редактирано от Deqn Milchev на 03.11.12 14:06.
20.06.12
14:28
Муай яца и извара в несвяст тогава,мен ме мързи всеки ден да пека меса(а айм но ляйк готовите пакетирани дето продават..) и пак става работата:)