29.05.12
11:31
Наскоро в една тема видях това http://www.myprotein.com/uk/products/impact_whey_protein
и се чудя изглежда ми добре,а цената е просто СУПЕР.
Пиша ви сега за да ми кажете дали си заслужава да го поръчам и как точно става поръчването ,дали има доставка и тн? (понеже не съм си поръчвал до сега от нета)?
Идеята ми е да го ползвам 3пъти седмично след тренировка по 30 грама = 360грама месечно = 1080грама (3 месеца) = 25лв +-
А в момента ми излиза 18лв =360грама = 1 месец
Темата беше редактирана от Excess на 29.05.12 11:32.
29.05.12
12:00
Само да ти кажа че излиза 32 лева и тo без доставката.С доставката ще стъпи още.Бъркаш явно лирата с евро.Като протеин не съм го пробвал, но съм чувал добри мнения за него.За bulkpowders също имаше много добри отзиви тук.Ако искаш прегледай и там
Няма ли някаква алтернатива в бг?Смисъл хора които го купуват и разпространяват?Тук като гледам цените са към 55-80лв на кг.
Аз ако го взема този на bulkpowders Ми излиза 50ина лева (1kg) и като сложа доставката няма да си заслужава много много ?
казано от Hous4o на 29.05.12, 13:04:
Няма ли някаква алтернатива в бг?Смисъл хора които го купуват и разпространяват?Тук като гледам цените са към 55-80лв на кг.
Аз ако го взема този на bulkpowders Ми излиза 50ина лева (1kg) и като сложа доставката няма да си заслужава много много ?
Затова не се взима 1кг. при голямо количество протеина на булк ми излиза от порядъка на 16-17лв за кг с включена доставка.
29.05.12
14:54
Да то това си е ясно, че като се поръчва отнякъде се купуват големи количества за да усетиш авантата.Иначе ти излиза даже по скъпо ако купувам 1 нещо и то малка разфасовка.Проблема е че не всеки има толкова пари.Щом той иска 1кг явно с толкова пари разполага.
Към автора:Колега аз съм се насочил към VPX Syngex 2.3kg за 76 лева.Това са ти 91 дози които ще те задоволят за повече от половин година по начина който го пиеш.Лично питах тук във форума и горе долу добри мнения чух, поне ако това на етикета което го пише е и в кутията ....
Погледни и в английския и-бей, имаше един протеин излизащ по-евтино от Бълка.
Най-вероятно майпротеин е второто аз на Бълка: продават абсолютно същите продукти като Бълка, но в дуги разфасовки, е, и логото е друго :)
Поръчката е елементарна и евтина: има няколко фирми доставящи стоки от УК, ще ти вземат май към 1 паунд на кило. Поръчката правиш до адреса на фирмата в УК, но на твое име. Пристига, качват го на тира, идва след седмица, плащаш и взимаш.
Подробности в гугъл.
Мани другото, и яйцата в УК са по-евтини, ше зема да поръчам 1 контейнер...
На мен не ми се чака от тия сайтове и пия от протеините на ПикКо, към 20 кинта суроватка, 23-казеин, засега успешно. :)
Мнението беше редактирано от K K на 29.05.12 15:22.
казано от MARTO_CSKA на 29.05.12, 14:54:
Да то това си е ясно, че като се поръчва отнякъде се купуват големи количества за да усетиш авантата.Иначе ти излиза даже по скъпо ако купувам 1 нещо и то малка разфасовка.Проблема е че не всеки има толкова пари.Щом той иска 1кг явно с толкова пари разполага.
Към автора:Колега аз съм се насочил към VPX Syngex 2.3kg за 76 лева.Това са ти 91 дози които ще те задоволят за повече от половин година по начина който го пиеш.Лично питах тук във форума и горе долу добри мнения чух, поне ако това на етикета което го пише е и в кутията ....
малко се отклонявам от темата, но VPX Syngex го има в сайтове и за 63-64лв ;)
Мерси на всички за отговорите.Като цяло май ще се насоча към “ПикКо, към 20 кинта суроватка” понеже както каза MARTO_CSKA в момента няма как да дам повече пари за по-голямо количество.А пък тези ПикКо имат склад в Пловдив.Ще съм благодарен някой да сподели как става работата и дали мога да отида на място за 1кг-че или е на едро ?
Аз рагледах набързо темите за пикко ,но няма да откажа малко повече сбито инфо. :)
Мнението беше редактирано от Excess на 29.05.12 21:04.
Тия дни като отида ще пиша отзиви скоро (надявам се добри) :)
Мнението беше редактирано от Excess на 30.05.12 22:36.
Да споделя и в тази тема,преди 2 дни си взех 80% суроватъчен протеин на 21,50лв/кг
Има миризма на сладките “целувки” ако се сещате.
Вкуса му не е добър но като сложа 3грама захар (захарче) и става идеално.
Надявам се да има положителен резултат,ако не - съм си харесал един MyoFusion 2268g за 95лв което ще ми дойде за около половин година дозиворки,плюс това е Протеинова Матрица и съответно ще мога ако съм на “зор” да го пия без да ми трябват бананчета или други бързи въглехидрати.До колкото знам,той има само + ове
Ще се радвам някой ако пише мнение за суроватката от пик ко и/или MyoFusion Gaspari Nutrition.
Мнението беше редактирано от Excess на 14.06.12 10:05.
14.06.12
09:49
Момче, няма как да ти сравним двата протеина. Едното е пълен боклук(поне за мен) а Мyofusion е един от най-добрите протеини на пазара. Като вземем предвид факта че мейофюжън хидро вече не се прави, можеш да си вземеш пробиотика голямата разфасовка, тъкмо ще ти стигне за цяла година, а може и за година и половина да имаш :D
Къде видя желание за сравнение???
Просто исках отзиви от единия и от другия (тоест ако ползваш Майофюжъм да кажеш да харесва ми яко се смесва/не не ми харесва няма резултат ...тн.)
Мерси се пак за отговора.
Мнението беше редактирано от Excess на 14.06.12 09:56.
14.06.12
10:14
Тъй като скоро не съм писал във форума и не съм “набрал” като останалите, на които им е писнало от тъпи теми ще ти кажа какво мисля. Вземи си мейофюжън, пий го веднъж сутрин и веднъж след тренировка. Ако в даден момент изпуснеш хранене или нямаш възможност за такова, пак го замествай с доза от въпросният протеин. А такива опции с 5 либри протеин да изкараш половин година просто ги забрави. Ако не можеш да си позволиш да го приемаш по начина описан по-горе, просто не го купувай. Просто е!
Искаш да кажеш че ако приемам протеин 30грама след тренировка със 1-2 банана е безсмислено? :O
Иначе да знам ,че за оптимални резултати се приема сутрин и след тренировка но тогава ще го ползвам за доста по-кратък период.
Благодаря отново. :)
14.06.12
11:33
Тези където пият много протеин всеки ден, не постигат кой знае какво пред тези, които се хранят с достатъчно качествени белтъчини. Общо взето ползите от протеин на прах са след тренировка, сутрин и евентуално преди тренировка, макар че аминокиселините тогава да са по-добрия вариант.
И още нещо, Myofusion Probiotic е един от най-лошите варианти на протеин в момента. Напълно развален профил и допълнителни съставки, както и прекалено много допълващи вещества. Като цяло качеството му не минава прекалено много Пикко, при положение, че протеинът от кафяв ориз е основния във формулата. Придържай се към нещо по-просто като чиста суроватка.
казано от Десо на 14.06.12, 11:33:
Тези където пият много протеин всеки ден, не постигат кой знае какво пред тези, които се хранят с достатъчно качествени белтъчини. Общо взето ползите от протеин на прах са след тренировка,
За това доста съм почел и съм 100% съгласен.
А за myofusion се допитах понеже един известен в интернет човек който е вещ в тези неща го препоръчва и исках да даде някой положителен вот за него...
Не искам да спорим в темата а просто от личен опит мнения.
Благодаря на всеки отзовал се с мнение!
:)
14.06.12
11:38
Мисълта ми беше, че ако ти препоръчват да го пиеш всеки ден по много, по-добре да е храна и протеина може да го ограничиш да моментите, когато от него би имало полза. От бавноусвоимите източници няма да има полза в тези моменти, затова суроватка. А по интернет какво говорят не е от значение, все пак Гаспари имат изключително мощен маркетинг и изключително слаби продукти.
В крайна сметка ще се върна на http://www.myprotein.com/uk/products/impact_whey_protein
2,5кг 30лири = 72-3лв пак ще ми дойде добре и поне има положителни отзиви за него.
Мнението беше редактирано от Excess на 14.06.12 16:33.
казано от Hous4o на 14.06.12, 09:31:
Вкуса му не е добър но като сложа 3грама захар (захарче) и става идеално.
Това е вкуса на суроватъчния протеин. карабиберов продаваше същото на двойна цена, добавяйки подсладител от 3 лв/тон (grin) Сега си е намерил по-евтин (devil)
Амино профила на ПикКо остава загадка, щото има доста въпросителни към метода на изследване.
Едит: дезинформирах неволно обществеността :D
Мнението беше редактирано от K K на 15.06.12 00:29.
казано от K K на 14.06.12, 21:30:
На майпротеин също е неизвестен, но ако предположим че продават стандартен суроватъчен, за по-големи кол-ва са с еднакви цени, с предимство на Майпротеин заради контрола в Англия.
Искаш да кажеш, че не вярваш на профила/ите приложени в сайта или си бъбряш колкото да не заспиш защото не си си направил труда да провериш дали подобни въобще съществуват?
Пропуснал съм, и линка е достатъчен. Не са ли те учили, че добронамереното общуване изключва личните нападки?
казано от K K на 15.06.12, 00:27:
Пропуснал съм, и линка е достатъчен. Не са ли те учили, че добронамереното общуване изключва личните нападки?
Айде посочи ми, кое конкретно в поста ми възприемаш като лична нападка? Следващия момент е, с кое точно съм оставил в теб впечатление, че държа на добронамереното общуване? Последно време в този форум чета основно малоумни въпроси, малоумни съвети, и разни непроверени твърдения като твоето. И последно, явно не следиш от дълго форума, иначе щеше да знаеш, колко всъщност е добронамерено поведението ми в случая. :D
15.06.12
07:19
казано от K K на 15.06.12, 00:27:
Ма той душичка бре :D Не си попаднал на някой от постовете му, когато е в серия, че тогава и аз изглеждам добронамерен, даже миличък в сравнение с него :D :D :D
казано от Hous4o на 14.06.12, 11:45:
В крайна сметка ще се върна на http://www.myprotein.com/uk/products/impact_whey_protein
2,5кг 30лири = 72-3лв пак ще ми дойде добре и поне има положителни отзиви за него.
Ти с безплатен шипинг ли смяташ ?
казано от head_hunter на 15.06.12, 07:19:
Ма той душичка бре :D Не си попаднал на някой от постовете му, когато е в серия, че тогава и аз изглеждам добронамерен, даже миличък в сравнение с него :D :D :D
Казано от теб, определено трябва да накара човек да преразгледа и преосмисли ценностите си. :D :D
15.06.12
11:58
казано от Valdis на 15.06.12, 09:59:
казано от head_hunter на 15.06.12, 07:19:
Казано от теб, определено трябва да накара човек да преразгледа и преосмисли ценностите си. :D :D
Хахахаха така, така трябва да се действа с конкуренцията :D :D :D