31.05.12
11:34
След известно търсене на бърнър ми беше препоръчан точно Ripped Freak. Направи ми впечатление първоначално, обяснението на производителя, че “Новият Ripped Frea е първият и единствен в света хибриден фет бърнър”. Иначе казано под хибриден се разбира получена по естествен начин субстанция, но в последствие органично модифицирана /последното според производителя е с цел засилване действието на продукта. Поради тези причини не се наемам да разбивам продукта по съставки и да разяснявам.
Първите ми впечатления след получаване на продукта бяха доста добри. При отваряне на опаковката бях приятно изненадан от наличието на тренировъчен и хранителен режим /до, които така и не стигнах да пробвам/. При отваряне на бърнъра се усещаше приятна миризма на нещо средно между кафе и малина /предполагам е заради raspberry ketone/.
Впечатленията ми от употребата:
При почването бях към 87 кг. след приключване на бърнъра бях 82 кг.
Първоначално го приемах сутрин около 40 мин. преди закуска /веднъж дневно/. Смея да твърдя, че по този начин се усеща напълно. Първоначално ми беше доста тегаво заради стимулантите, напрово се чувствах, като надрусан. През целия ден се усеща подтискане на глада и най-важното според мен - глад за сладко /не е, като да не го обичам и често храненето завършва с десерт/. Хранил съм се, защото трябва, а не защото съм усещал глад.
Прилив на енергия имаше и то доста продължителен, но първите дни имаше и крашове, което никак не ми хареса. В последствие, като увеличих приема на две вече нямаше крашове.
Проблеми със съня нямах - в момента в, който подуша възглавница отнасях плувката.
Изнервеност не усетих, напротив имаше даже едни приливи на добро и приповдигнато настроение.
Други приятни впечатления от продукта са, че нямах търпение да се добера до залата, не ми се искаше да излизам от фитнеса, като по време на тренировката можех да си позволя доста по-интензивна тренировка от обикновено.
Фокус - тук определено бях изненадан, вършех доста повече работа за единица време, принципно кабинета ми е, като Централна гара и това естествено пречи, но на моменти, като подхванех нещо не забелязвах и 5-6 човека да говорят един през друг.
Оценка няма да давам, това е пълна глупост, защото е субективно.
В заключение - продукта е добър и определено работи, а цената му е доста повече от прилична при положение, че го купих без отстъпка или, каквото и да било. Аз лично съм повече от доволен. Като привърша с почивката мисля да си взема още една опаковка.
Препоръка - в началото на приема ограничете кофеина! Нямам проблем с кафето, но първите дни, докато организма ми привикне, не можех да си допия сутрешното кафе.
п.п. Честит рожден ден Емзо!
Темата беше редактирана от head_hunter на 31.05.12 11:35.
31.05.12
11:42
(bow) Евала Хънтъре !
Сега ми минаха всички терзания, че преди 4 месеца го препоръчах на бургия на един приятел...Поне сега ако каже нещо - ааа, виж, Хънтъра го е харесал много, ти си нещо дефектен :D
31.05.12
11:49
Хахахаха ще взема да стана известен, по улиците ще ме разпознават и в този ред на мисли ще ми вдигнат здравната застраховка :D :D :D
п.п. Според мен пича ще остане доста доволен. Аз принципно не обичам да хваля това или онова, но останах очарован.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 31.05.12 11:50.
казано от head_hunter на 31.05.12, 11:49:
Хахахаха ще взема да стана известен, по улиците ще ме разпознават и в този ред на мисли ще ми вдигнат здравната застраховка :D :D :D
Те да вдигнат първо на 120-килограмовите лелки, които на обяд си поръчват зелена салата за по-диетично и мушват с нея пет филии бял хляб. :)
И благодаря за ревюто! Тъкмо търся нещо не много скъпо да разбута малко мамутския ми метаболизъм, че забуксувах в последния месец. :)
Много добро ревю. А някаква промяна в хранителния и тренировъчния ти режим правил ли си? В смисъл, тези 5 кг. надолу само на бърнара ли ги отдаваш? И каква опаковка поръча - 28 или 60 таблетки?
Мнението беше редактирано от Anthony на 31.05.12 12:09.
Хед, чудя се този, или МАН Скорч да взема за жИната? И в по-малки дози ли трябва да го пие?
31.05.12
12:53
казано от Anthony на 31.05.12, 12:05:
Много добро ревю. А някаква промяна в хранителния и тренировъчния ти режим правил ли си? В смисъл, тези 5 кг. надолу само на бърнара ли ги отдаваш? И каква опаковка поръча - 28 или 60 таблетки?
60 хапа поръчах. Иначе просто намалих хляба /иначе “най-обичам леба и да.....”/ :D
За това е и задоволството ми ;)
казано от FaceOff на 31.05.12, 12:39:
Хед, чудя се този, или МАН Скорч да взема за жИната? И в по-малки дози ли трябва да го пие?
Ако искаш, ще мина да ти оставя няколко хапа от втората опаковка, та да види как й се отразява ;) Притеснението ми е най-вече заради стимулантите.
Скруча май е по-щадящ в това отношение. В неделя как си с времето?
Искам, как да не искам, ама не за да ми оставяш апчита ми да пием по бира :) И аз си мислех за Скорча повече.
20.06.12
14:43
Много хубаво ревю :) Аз също споделям мнението на head_hunter за този продукт. Доста приятно ме изненада наличието на хранителен и тренировъчен режим . Първите ми впечатления са , че чувствам една приповдигнатост. В момента уча за изпит и концентрацията е доста по-добра . След като свърша опаковката ще видим , дали ще има и резултати :)
25.06.12
18:30
Има ли някакво негативно влияние? Може ли да навреди по някакъв начин на 17-18 годишно момче? Харесва ми продукта от четеното досега, но не съм сигурен дали няма да е прекалено силен за мен.
25.06.12
19:01
казано от Martin Kostov на 25.06.12, 18:30:
Има ли някакво негативно влияние? Може ли да навреди по някакъв начин на 17-18 годишно момче? Харесва ми продукта от четеното досега, но не съм сигурен дали няма да е прекалено силен за мен.
Няма да е подходящ със сигурност, защото най-малкото е тъпкан със стимуланти. Аз, който имам достатъчно стаж в залата и съм пробвал, какво ли не, в първите дни ми дойде в повече, та 17-18 годишен няма да му е никак хубаво. Да не говорим, че обикновено такива продукти дори производителите им ги обявяват за 18+
Мнението беше редактирано от head_hunter на 25.06.12 19:01.
25.06.12
22:42
Извинявай, че ти спамя темата но ще можеш ли да ме насочиш към нещо като за мен. Ако искаш на лично. Искам нещо по силно, но все пак да не ми вреди и да не е прекалено.
27.06.12
16:56
Избягвам даването на препоръки, поради особеностите на всеки организъм ;)
Виж Емзо, какво е писал за MAN Scorch и си прецени.
Мнението беше редактирано от emzo на 28.06.12 09:29.
30.06.12
11:43
На кой ден от приема започна да взимаш по 2 капсули на ден
30.06.12
13:00
След десетия. Трябва сам да си усетиш, кога си придобил някакъв толеранс към съставките.
05.07.12
11:57
казано от DK S на 05.07.12, 10:37:
Здравей head бърнъра ,който си ползвал, по новата или старата формула е бил?
Стига да уточниш какво имаш в предвид под “Нова формула”?
05.07.12
15:32
казано от DK S на 05.07.12, 13:28:
Под нова-без ДМАА.
Това е International версията на продукта, а не нова версия ;)
Не, не съм пил тази версия на продукта - пил съм тази със ДМАА.
07.07.12
23:52
Аз пия international версията в момента от три дни. Първите ми впечатления са колебливи, дали защото не съм развил известен толеранс към съставките или съм по-чувствителен ме удря здраво, дори от 1 капсула. Приемал съм преди ОЕП с ДМАА версията, но не помня да е било така. След прием в първите 2-3 часа идва същинския ефект и след още няколко часа има тук-таме crash :D . Може да се каже, че за сега съм доволен от продукта, а ефекта му над контролирането на апетита е незаменим. И за да не правя друга тема искам да те попитам има ли възможност в тренировъчни дни да го пия 2х1, а през другото време х1 и има ли нужда след 4-5 дни да се прави почивка, защото ако не се бъркам при ОЕП беше така?
08.07.12
08:55
казано от richiehawtin на 07.07.12, 23:52:
И за да не правя друга тема искам да те попитам има ли възможност в тренировъчни дни да го пия 2х1, а през другото време х1 и има ли нужда след 4-5 дни да се прави почивка, защото ако не се бъркам при ОЕП беше така?
Приема зависи от това дали си изградил толеранс към съставките, а на това сам трябва да си дадеш отговор. Аз лично не съм почивал, което пак е относително.
17.07.12
19:45
Пия от 3 дни взимам го сутрин 2 часа преди да закусвам ,но не усещам прилив на енергия или нещо подобно след като го изпия и мине известно време усещам някаква тежест в ръцете и ми се гади малко на какво се дължи според вас ,а и да добавя че нямам опит с бърнари не съм взимал преди
17.09.12
19:59
Да използвам темата на колегата да не пускам нова относно този продукт.От 2 дена и аз със 300 зора успях да си намеря продукта,незнам защо но в 95 процента от магазинте в които звънях да попитам беше свършил и чакаха доставка,както и да е намерих го.Като го получих се оказа че на опаковката отзад не пише да съдържа 1,3- dimethylamylamine (ДМАА),искам да попитам какво точно прави ДМАА как действа на тялото? И възможно ли е продукта който го съдържа да е по-добър от този който е без ДМАА?.
Благодаря предварително на всички :)
П.С. Емо,кво става брат жив ли си? :)
П.С 2-Аз лупам още от 1-вия ден по 2 хапчета,ми честно не усещам кой знае какво,последно съм пил бърнар зимата Слим ФХ.Може би 1-вата версия на продукта е доста по-мощна,незнам като гледам май и съставките са ги намалили в двата етикета качени по-горе.
Мнението беше редактирано от Adrenallin на 17.09.12 22:16.
Без ДМАА много народ ще казват , че не го усещат.
Все едно джак3д без гераниум :)))
18.09.12
12:25
казано от emzo на 18.09.12, 12:21:
Без ДМАА много народ ще казват , че не го усещат.
Все едно джак3д без гераниум :)))
С една дума съм се преебал :)
18.09.12
16:01
казано от emzo на 18.09.12, 13:51:
Много не, нали все пак основата е диетата :D
Да така е ама все пак исках малко повече удар при тренировката,кво ще кажеш дали ще се получи добре ако го визмам + 1 таблетка 1.3 ДМАА на Прима Форс (примерно),или ще е много силно?
25.11.12
11:58
Гледам че липсва йохимбин към продукта. Пренатрупване ли е ако добавим и йохимбин към приема ?
Гледам малко поостаряла тема, но да попитам не съм ползвал до сега фет-бърнъри и мисля да пробвам този, но в занижени дози докато свикна, въпроса ми е как се отразява на кръвното, че имам навика да го вдигам от време на време?
19.11.15
14:26
Здравейте,
темата е доста стара, искам малко да я съживя.
След 1,5 год. пауза, отново съм на хран. режим и отново в залата. Реших да си помогна с бърнър, четох доста за този и си поръчах.
От няколко дни го пия. Имам световъртеж, гадно ми е на стомаха и отпадналост.
Някой имал ли е такива оплаквания?
19.11.15
14:55
Сигурно ли е, че дозираш правилно количеството?
Възможно ли е причината за неприятните усещания да е другаде?
Глад?
19.11.15
15:28
казано от Стеф Димитрова на 19.11.15, 14:26:
Здравейте,
След 1,5 год. пауза, отново съм на хран. режим и отново в залата. Реших да си помогна с бърнър, четох доста за този и си поръчах.
Обикновено при хора с по-висока чувствителност към термогенните съставки е възможна появата на посочените от теб странични ефекти.
Започни да приемаш по 1/2 от посочената дневна доза. Ако и това не помогне, започни да го приемаш с храна докато добиеш толернтност към него. След това продължи да го приемаш както е описано на опаковката.
Ако нищо от това не помогне, просто го спри. И аз изпитвам сранични ефекти при някои темогенни съставки, независимо как ги приемам. В този случай нищо друго не мога направя, освен да прекратя приема им.:)
Мнението беше редактирано от Мила на 19.11.15 15:30.
19.11.15
15:53
казано от Кольо Пияндето на 19.11.15, 14:55:
Сигурно ли е, че дозираш правилно количеството?
Възможно ли е причината за неприятните усещания да е другаде?
Глад?
Само единият ден беше от глад - цял ден бях на 1,5 коф. кисело мляко.
Днес пак ми стана лошо, пих кафе, вече съм ОК.
19.11.15
15:54
казано от Мила на 19.11.15, 15:28:
Здравейте,
Някой имал ли е такива оплаквания?Обикновено при хора с по-висока чувствителност към термогенните съставки е възможна появата на посочените от теб странични ефекти.
Започни да приемаш по 1/2 от посочената дневна доза. Ако и това не помогне, започни да го приемаш с храна докато добиеш толернтност към него. След това продължи да го приемаш както е описано на опаковката.
Ако нищо от това не помогне, просто го спри. И аз изпитвам сранични ефекти при някои темогенни съставки, независимо как ги приемам. В този случай нищо друго не мога направя, освен да прекратя приема им.:)
Приемала съм и термогенни и липотропни - няма съм такива симптоми.
Благодаря! Ако продължава да ми е лошо, спирам го.
19.11.15
18:20
Здравейте,
...От няколко дни го пия. Имам световъртеж, гадно ми е на стомаха и отпадналост.
Сега му прегледах съставките - кофеин, екстракт от зелен чай и антиоксиданти основно (1,3,7-Trimethyl-1H-Purine-2,6(3H,7H)-Dione Methyl Gallate Ester е най-завъртяния начин да се каже кофеин на който съм попадал). Ако искаш снимай за всеки случай етикета на твоята кутия - имам чувството че варианта на продукта, за който е правено ревюто може да е на по-стара версия на продукта, която съдържа DMAA и метилхексанамин. Не ми се вярва да са останали още от тези партиди, но кой знае.