31.05.12
21:56
Привет!!!
И аз като повечето тук мечтая да отслабна.Спортувам много и се старая да се храня нискокалорично.Обикновенно вечерям към 6 със салата ,но към 10 11 идва апетитът за нещо сладко,солено.Знам,че е много хубаво да не се приема нищо след шест,но понякога е трудно.Грешка ли е да се хапнат микс сушени плодове ,ядки ,филийка пълнозърнест хляб с домат и парченце сирене лайт,пресни плодове,оризово блокче?Каква е вашата вечеря?
31.05.12
22:27
Каквато ти си я направиш :)
казано от ekaterina на 31.05.12, 21:56:
Каква е идеалната вечеря?
Кило-кило и половина чеверме и 3-4 бири, хляб не е необходим. :D :D :D
Мнението беше редактирано от Valdis на 31.05.12 22:29.
казано от ekaterina на 31.05.12, 21:56:
Привет!!!
И аз като повечето тук мечтая да отслабна.Спортувам много и се старая да се храня нискокалорично.Обикновенно вечерям към 6 със салата ,но към 10 11 идва апетитът за нещо сладко,солено.Знам,че е много хубаво да не се приема нищо след шест,но понякога е трудно.Грешка ли е да се хапнат микс сушени плодове ,ядки ,филийка пълнозърнест хляб с домат и парченце сирене лайт,пресни плодове,оризово блокче?Каква е вашата вечеря?
Най-голямата ти грешка е че вечеряш само салата и виждаш резултата—- > глад за въглехидрати.Твърдението че не трябва да се яде след 18 часа е абсолютно грешно според мен...Защо сиренето ти е лайт !? Замени го с нормално сирене.Плодовете не мисля че са подходящи за вечер при цел : отслабване.Най-добре ще бъде вечерята ти да съдържа месо/яйца/сирене/кашкавал/риба + някаква салата , може и ядки, за предпочитане е въглехидратите да се свеждат до минимум особено вечер при положение че целта е отслабване.Защо не напишеш хранителния и тренировъчния си режим за 1 ден,за да можем да ти помогнем ? :)
Сутрин -сезонни плодове или нискомаслено мляко с овесени трици,обяд салата с риба или пиле,филийка хубав черен хляб и вечер салата с малко сирене или плодове.Хубавото е ,че за сваляне останаха само 5 кг .
Както се и очакваше.
Няма как да не озверееш от глад в 11 вечерта, след като единственото за деня, и то доста скромно хранене е било някъде на обяд.
Мръвчица и салатка + чай с мед към 21:00 часа най-късно :)
Посочената вечеря от Валдис с чевермето също е добра, но е за разпускане примерно 1 път месечно :)
Ухааа,чеверме звучи добре ,но ако можеше да се завърти пиленце или рибка.И за да не пускам нова тема кажете дали е вредна риба тон консерва в собствен сос.Една близка ми подхвърли,че съдържала живак.
Всичко, което ходи, бяга, плува, има мечти и майка или е снесено, става за ядене, в този дух и за вечеря. Както и за обяд и закуска.
01.06.12
10:06
Голяма и мазна свинска вратна пържола.
01.06.12
14:59
Ще изгоните момичето от сайта :D
01.06.12
15:01
Всъщност за мен идеалната вечеря е различна в зависимост от това дали тя е следтренировъчно хранене или не.